Voor een combinatie van muziek en kunst moet u op 19 februari in Zappa, in Antwerpen, zijn. Daar vindt voor de eerste keer het Legendz feest plaats.
De Amerikaanse electro dj Felix da Housecat zorgt voor een vliegende start, waarna Murielle Scherre, ontwerpster van het lingeriemerk La Fille d'O, het roer overneemt. Zij verwent het publiek niet alleen met een dj-set, maar ook met haar erotische film. De Antwerpse kunstenaar Frederik Schnieders maakte voor deze speciale gelegenheid een portret van de excentrieke lingerieontwerpster. Verder zijn dj's Mr. Magnetik, Compuphonic en Geht's Noch? van de partij.

Culinair wordt u verwend door Alain Indria van Lombardia met zijn populaire Ginger Love thee, die eerder al in de smaak viel bij Moby en Sting. VIPS kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes van restaurant Danieli il Divino.

Legendz is een Luikse organisatie, opgericht in 2006 door Tony Vermiglio en Soledad Tosin. In vier jaar tijd is de muziekorganisatie uitgegroeid tot de grootste in Wallonië. Zo slaagden ze er eerder al in hitwonder David Guetta en Martin Solveig naar Luik te krijgen. Een evenement waar 6000 muziekliefhebbers op af kwamen. Vermiglio kijkt er enorm naar uit om zijn eerste evenement in Antwerpen te organiseren. "Antwerpen is een bruisende stad waar veel leeft. Dat geeft positieve energie", zegt hij.

Aïsa Knockaert

The Legendz op 19 februari 2010 van 22u tot 6u Zappa - August Leyweg 6 - 2020 Antwerpen Kiel Tickets: 12 euro in voorverkoop bij Media Markt & La Fille d'O, 15 euro aan de deur

Voor een combinatie van muziek en kunst moet u op 19 februari in Zappa, in Antwerpen, zijn. Daar vindt voor de eerste keer het Legendz feest plaats. De Amerikaanse electro dj Felix da Housecat zorgt voor een vliegende start, waarna Murielle Scherre, ontwerpster van het lingeriemerk La Fille d'O, het roer overneemt. Zij verwent het publiek niet alleen met een dj-set, maar ook met haar erotische film. De Antwerpse kunstenaar Frederik Schnieders maakte voor deze speciale gelegenheid een portret van de excentrieke lingerieontwerpster. Verder zijn dj's Mr. Magnetik, Compuphonic en Geht's Noch? van de partij. Culinair wordt u verwend door Alain Indria van Lombardia met zijn populaire Ginger Love thee, die eerder al in de smaak viel bij Moby en Sting. VIPS kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes van restaurant Danieli il Divino. Legendz is een Luikse organisatie, opgericht in 2006 door Tony Vermiglio en Soledad Tosin. In vier jaar tijd is de muziekorganisatie uitgegroeid tot de grootste in Wallonië. Zo slaagden ze er eerder al in hitwonder David Guetta en Martin Solveig naar Luik te krijgen. Een evenement waar 6000 muziekliefhebbers op af kwamen. Vermiglio kijkt er enorm naar uit om zijn eerste evenement in Antwerpen te organiseren. "Antwerpen is een bruisende stad waar veel leeft. Dat geeft positieve energie", zegt hij. Aïsa Knockaert The Legendz op 19 februari 2010 van 22u tot 6u Zappa - August Leyweg 6 - 2020 Antwerpen Kiel Tickets: 12 euro in voorverkoop bij Media Markt & La Fille d'O, 15 euro aan de deur