Ja, wij kijken soms een aflevering drie, vier keer opnieuw en nee, er zijn niet genoeg blanco t-shirts in American Apparel om al Shoshana's herkenbare quotes op te vilststiften, maar van deze Girls merch hadden wij nog nooit gehoord. Kyle Hilton van Vulture heeft namelijk papieren poppetjes van alle Girls personages uitgebracht, compleet met verwisselbare outfits, kapsels en accessoires.

Bekijk de meisjes hier en de jongens hier en let vooral op het detailwerk.

Zo kan u Hannah voorzien van een gsm met een foto van Adam's penis op, kan u Shoshanna nog een keertje nietsvermoedend met een crackpijp opzadelen en kan u kiezen of u Charlie liever zag met zijn weelderige krullen of geschoren koppie. U zou al aan het printen en knippen moeten zijn! (KS)

Ja, wij kijken soms een aflevering drie, vier keer opnieuw en nee, er zijn niet genoeg blanco t-shirts in American Apparel om al Shoshana's herkenbare quotes op te vilststiften, maar van deze Girls merch hadden wij nog nooit gehoord. Kyle Hilton van Vulture heeft namelijk papieren poppetjes van alle Girls personages uitgebracht, compleet met verwisselbare outfits, kapsels en accessoires. Bekijk de meisjes hier en de jongens hier en let vooral op het detailwerk. Zo kan u Hannah voorzien van een gsm met een foto van Adam's penis op, kan u Shoshanna nog een keertje nietsvermoedend met een crackpijp opzadelen en kan u kiezen of u Charlie liever zag met zijn weelderige krullen of geschoren koppie. U zou al aan het printen en knippen moeten zijn! (KS)