Joan Burstein, de 84-jarige oprichtster van de modeketen Browns liet zich inspireren door de Britse Queen en sprak modeliefhebbers toe in een heuse kerstspeech. Mrs. B, zoals ze ook genoemd wordt, overloopt in de video het modejaar en wenst haar kijkers een prettig eindejaar.

In de tongue-in-cheek parodie op de koninklijke kerstboodschap geeft Joan Burstein speciale aandacht aan de successen van Christopher Kane, Jonathan Anderson van JW Anderson en Nicholas Kirkwood het voorbije jaar. Mrs. B. vernoemt ook Simone Rocha en Meadham Kirchhoff en prijst de ontwerpers voor hun opmerkelijke collecties in 2013. Ook herinnert ze haar kijkers aan herlancering van Browns Focus die jong talent in de kijker brengt.

De fashion queen zei over de video dat ze overtuigd moest worden omdat ze de Britse koningin absoluut niet wilde beledigen. 'Het was erg leuk om een breed publiek prettige feesten te wensen via mijn video en ik hoop dat hij goed ontvangen zal worden,' aldus Mrs. B. (LP)

Joan Burstein, de 84-jarige oprichtster van de modeketen Browns liet zich inspireren door de Britse Queen en sprak modeliefhebbers toe in een heuse kerstspeech. Mrs. B, zoals ze ook genoemd wordt, overloopt in de video het modejaar en wenst haar kijkers een prettig eindejaar. In de tongue-in-cheek parodie op de koninklijke kerstboodschap geeft Joan Burstein speciale aandacht aan de successen van Christopher Kane, Jonathan Anderson van JW Anderson en Nicholas Kirkwood het voorbije jaar. Mrs. B. vernoemt ook Simone Rocha en Meadham Kirchhoff en prijst de ontwerpers voor hun opmerkelijke collecties in 2013. Ook herinnert ze haar kijkers aan herlancering van Browns Focus die jong talent in de kijker brengt. De fashion queen zei over de video dat ze overtuigd moest worden omdat ze de Britse koningin absoluut niet wilde beledigen. 'Het was erg leuk om een breed publiek prettige feesten te wensen via mijn video en ik hoop dat hij goed ontvangen zal worden,' aldus Mrs. B. (LP)