Het modemuseum in Hasselt pakt uit met een gloednieuwe tentoonstelling 'Axelle Red- Fashion Victim'. De Belgische zangeres krijgt de kans om in deze expo haar verhaal te vertellen over muziek en het belang van mode in haar leven.

De tentoonstelling zal kledingstukken bevatten die een grote impact hebben gehad op de carrière van de roodharige zangeres. Zo zijn er de 'tabi' schoenen van Martin Margiela, verschillende variaties op het jumpsuit die een belangrijke rol spelen in haar clips en de hoeden van Elvis Pompillio die al sinds de start van haar carrière veelvuldig opduiken.

Naast mode omvat 'Axelle Red - Fashion Victim' ook fotografie en video. Didier Vervaeren, artistiek directeur en stylist van La Cambre heeft de tentoonstelling op poten gezet met hulp Paul Ritter, Jean François Pinto, Véronique Leroy en Elvis Pompilio.

Modeliefhebbers zullen hun ogen kijken uitkijken op de tentoonstelling die uitpakt met namen als Maison Martin Margiela, Olivier Theyskens, Helmut Lang, Veronique Branquinho, Tim Van Steenbergen en Bruno Pieters. (RDM)

'Axelle Red - Fashion Victim': Modemuseum Hasselt, van 26 januari tot en met 2 juni 2013.

Het modemuseum in Hasselt pakt uit met een gloednieuwe tentoonstelling 'Axelle Red- Fashion Victim'. De Belgische zangeres krijgt de kans om in deze expo haar verhaal te vertellen over muziek en het belang van mode in haar leven. De tentoonstelling zal kledingstukken bevatten die een grote impact hebben gehad op de carrière van de roodharige zangeres. Zo zijn er de 'tabi' schoenen van Martin Margiela, verschillende variaties op het jumpsuit die een belangrijke rol spelen in haar clips en de hoeden van Elvis Pompillio die al sinds de start van haar carrière veelvuldig opduiken. Naast mode omvat 'Axelle Red - Fashion Victim' ook fotografie en video. Didier Vervaeren, artistiek directeur en stylist van La Cambre heeft de tentoonstelling op poten gezet met hulp Paul Ritter, Jean François Pinto, Véronique Leroy en Elvis Pompilio. Modeliefhebbers zullen hun ogen kijken uitkijken op de tentoonstelling die uitpakt met namen als Maison Martin Margiela, Olivier Theyskens, Helmut Lang, Veronique Branquinho, Tim Van Steenbergen en Bruno Pieters. (RDM)