Het Modemuseum in Hasselt organiseert nogmaals de Designer Days op 6 oktober gevolgd door de Kids Designer Days op 13 oktober.

Het Modemuseum werkt samen met een aantal Hasseltse boetieks en ontwerpers waaronder La Bottega, Chris Janssens, Michael Verheyden, Stijn Helsen. In de centrale hal van het museum kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen aan de vele topmerken die er te vinden zullen zijn. De stockverkoop bevat merken als Isabel Marant, Burberry, Marc Jacobs en Marlies Dekkers.

Je kan meteen twee vliegen in één klap slaan want dit is ook een uitgelezen kans om de tentoonstelling 'Dressing the 20th Century'' te bezoeken. Toegang voor de stockverkoop en de tentoonstelling is uitzonderlijk gratis die dag. Denk aan cash geld voor de verkoop zelf want het is cash only die dag.

Op 13 oktober wordt er ook een Kids Designer Days georganiseerd waar naast baby-en kinderspullen ook randanimatie en een workshop zal voorzien worden. (RDM)

Designer Days Hasselt: 8 oktober van 10-18u.

Kids Designer Days: 13 oktober van 10u tot 18u.

Het Modemuseum in Hasselt organiseert nogmaals de Designer Days op 6 oktober gevolgd door de Kids Designer Days op 13 oktober. Het Modemuseum werkt samen met een aantal Hasseltse boetieks en ontwerpers waaronder La Bottega, Chris Janssens, Michael Verheyden, Stijn Helsen. In de centrale hal van het museum kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen aan de vele topmerken die er te vinden zullen zijn. De stockverkoop bevat merken als Isabel Marant, Burberry, Marc Jacobs en Marlies Dekkers. Je kan meteen twee vliegen in één klap slaan want dit is ook een uitgelezen kans om de tentoonstelling 'Dressing the 20th Century'' te bezoeken. Toegang voor de stockverkoop en de tentoonstelling is uitzonderlijk gratis die dag. Denk aan cash geld voor de verkoop zelf want het is cash only die dag. Op 13 oktober wordt er ook een Kids Designer Days georganiseerd waar naast baby-en kinderspullen ook randanimatie en een workshop zal voorzien worden. (RDM)