Tijdens de anti-valentijnsactie van het Modemuseum Hasselt kan je van 20u tot 23u genieten van allerlei activiteiten, speciaal voor singles. Denk aan een lekkere cocktail, een rondleiding door het museum en een modieuze tentoonstelling die de perfecte aanleiding vormt voor een gesprek met de andere singles. Moest dat gesprek toch niet zo goed op gang komen, helpt het SMUK je op weg met gepaste slogans, een buttonmachine en als kers op de taart: een confetti-fotoshoot.

Tickets vind je op de site van het Modemuseum Hasselt. Maar let op: het is geen datingevenement, enkel een plek om samen alle meligheid en romantiek te vergeten.

Tijdens de anti-valentijnsactie van het Modemuseum Hasselt kan je van 20u tot 23u genieten van allerlei activiteiten, speciaal voor singles. Denk aan een lekkere cocktail, een rondleiding door het museum en een modieuze tentoonstelling die de perfecte aanleiding vormt voor een gesprek met de andere singles. Moest dat gesprek toch niet zo goed op gang komen, helpt het SMUK je op weg met gepaste slogans, een buttonmachine en als kers op de taart: een confetti-fotoshoot.Tickets vind je op de site van het Modemuseum Hasselt. Maar let op: het is geen datingevenement, enkel een plek om samen alle meligheid en romantiek te vergeten.