Terugkijkend naar foto's van de middelbare school hebben we allemaal al eens een modeblunder begaan. We kunnen het dragen van die Uggs of Buffalo's niet terugdraaien, maar we kunnen wel de nieuwe generatie behoeden voor dezelfde fouten. Hier zijn dus enkele modelessen die we doorgeven aan de jeugd, en die we zelf hadden kunnen gebruiken in de middelbare school.

- Leggings zijn geen broeken. We kunnen het niet genoeg blijven herhalen.

- Tenzij je een opleiding als schoonheidsspecialiste volgt, heb je nog niet genoeg ervaring om zelf je wenkbrauwen te epileren. Laat het doen bij een schoonheidssalon of door een oudere zus of vriendin die er meer ervaring mee heeft.

- Op 15-jarige leeftijd draag je sneakers, ballerina's of sandalen...en geen stiletto's. Wacht nog een paar jaar voor je je voeten en houding om zeep helpt.

- Het is een heel slecht idee om elke dag je haar te blazen en stijlen. Nogmaals, geef jezelf nog een paar jaar respijt.

- Eyeliner hoort niet rond het volledige oog te gaan. Enkel een lijntje onderaan volstaat.

- Er zijn meer belangrijke dingen in het leven dat in het bezit zijn van een Eastpak-rugzak.

- Het is niet omdat iedereen op je school die schoenen draagt, dat jij ze ook moet hebben.

- In gescheurde panty's zie je eruit als Taylor Momsen (hier geldt trouwens ook de eyeliner-tip).

(RDM)

Terugkijkend naar foto's van de middelbare school hebben we allemaal al eens een modeblunder begaan. We kunnen het dragen van die Uggs of Buffalo's niet terugdraaien, maar we kunnen wel de nieuwe generatie behoeden voor dezelfde fouten. Hier zijn dus enkele modelessen die we doorgeven aan de jeugd, en die we zelf hadden kunnen gebruiken in de middelbare school. - Leggings zijn geen broeken. We kunnen het niet genoeg blijven herhalen. - Tenzij je een opleiding als schoonheidsspecialiste volgt, heb je nog niet genoeg ervaring om zelf je wenkbrauwen te epileren. Laat het doen bij een schoonheidssalon of door een oudere zus of vriendin die er meer ervaring mee heeft. - Op 15-jarige leeftijd draag je sneakers, ballerina's of sandalen...en geen stiletto's. Wacht nog een paar jaar voor je je voeten en houding om zeep helpt. - Het is een heel slecht idee om elke dag je haar te blazen en stijlen. Nogmaals, geef jezelf nog een paar jaar respijt. - Eyeliner hoort niet rond het volledige oog te gaan. Enkel een lijntje onderaan volstaat. - Er zijn meer belangrijke dingen in het leven dat in het bezit zijn van een Eastpak-rugzak. - Het is niet omdat iedereen op je school die schoenen draagt, dat jij ze ook moet hebben. - In gescheurde panty's zie je eruit als Taylor Momsen (hier geldt trouwens ook de eyeliner-tip). (RDM)