Vorig jaar zette het model een gelijkaardig kamp op poten. Omdat ze nog meer meisjes wil bereiken, organiseert ze opnieuw gratis workshops voor tieners van 13 tot 18. De kampen 'Kode with Klossy' gaan door in New York, Los Angeles en St. Louis. De deelnemers leren er de beginselen van software engineering en de programmeringstalen die schuil gaan achter apps zoals Twitter en The New York Times.

Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je een inwoner bent van de Verenigde Staten. Wie een kans wil wagen om geselecteerd te worden moet een video van één minuut op YouTube plaatsen waarin je uitlegt hoe je coderen zal gebruiken om de wereld te veranderen. De hashtag #KodeWithKlossy zet de juryleden op het juiste spoor.

(LP)

Vorig jaar zette het model een gelijkaardig kamp op poten. Omdat ze nog meer meisjes wil bereiken, organiseert ze opnieuw gratis workshops voor tieners van 13 tot 18. De kampen 'Kode with Klossy' gaan door in New York, Los Angeles en St. Louis. De deelnemers leren er de beginselen van software engineering en de programmeringstalen die schuil gaan achter apps zoals Twitter en The New York Times. Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je een inwoner bent van de Verenigde Staten. Wie een kans wil wagen om geselecteerd te worden moet een video van één minuut op YouTube plaatsen waarin je uitlegt hoe je coderen zal gebruiken om de wereld te veranderen. De hashtag #KodeWithKlossy zet de juryleden op het juiste spoor. (LP)