Het Franse modehuis Dior zal vanaf 16 maart letterlijk het iconische warenhuis Harrods in Londen overnemen. Tot 14 april alleszins. Exclusief en spektakel zijn de sleutelwoorden.

Het befaamde Londense warenhuis Harrods zal vanaf 16 maart helemaal in het teken staan van het Franse modehuis Dior. Het warenhuis wordt immers tot 14 april helemaal omgetoverd tot een heus Dior-museum.

Om de ultieme Dior ervaring te creëren, werden verschillende maar vooral grootse evenementen op poten gezet. Zo zal de winkel omgevormd worden tot negen aparte pop-up shops met exclusieve producten, speciaal voor dit event ontworpen. Er is ook een heus 'Café Dior', waar je kan genieten van kreeftensandwiches of cupcakes mét Dior-logo. Zelfs een replica van de beroemde gevel van het modehuis, aan de Avenue Montaigne in Parijs, werd in het Londense Harrods geplaatst.

Voor zij die dit al gek vinden, het lijstje is zeker nog niet af: gepimpte telefooncellen, een overvloed aan hun bekendste parfum J'Adore, historische beelden van Christian Dior uit de jaren vijftig, baljurken gedragen door Emma Watson, Marion Cotillard en Jennifer Lawrence, en zoveel meer. (ADC)

Het Franse modehuis Dior zal vanaf 16 maart letterlijk het iconische warenhuis Harrods in Londen overnemen. Tot 14 april alleszins. Exclusief en spektakel zijn de sleutelwoorden. Het befaamde Londense warenhuis Harrods zal vanaf 16 maart helemaal in het teken staan van het Franse modehuis Dior. Het warenhuis wordt immers tot 14 april helemaal omgetoverd tot een heus Dior-museum. Om de ultieme Dior ervaring te creëren, werden verschillende maar vooral grootse evenementen op poten gezet. Zo zal de winkel omgevormd worden tot negen aparte pop-up shops met exclusieve producten, speciaal voor dit event ontworpen. Er is ook een heus 'Café Dior', waar je kan genieten van kreeftensandwiches of cupcakes mét Dior-logo. Zelfs een replica van de beroemde gevel van het modehuis, aan de Avenue Montaigne in Parijs, werd in het Londense Harrods geplaatst. Voor zij die dit al gek vinden, het lijstje is zeker nog niet af: gepimpte telefooncellen, een overvloed aan hun bekendste parfum J'Adore, historische beelden van Christian Dior uit de jaren vijftig, baljurken gedragen door Emma Watson, Marion Cotillard en Jennifer Lawrence, en zoveel meer. (ADC)