In het Brusselse Sofitel opende donderdag 13 oktober een tentoonstelling ten voordele van de strijd tegen aids.

Jean-Paul Lespagnard, voormalig artistiek directeur van Delvaux Didier Vervaeren, Elvis Pompilio en ook minder bekende mensen stonden de voorbije weken model voor Sint-Sebastiaan, een nieuwe reeks foto's van Robin.

De Franse fotograaf verdiende zijn sporen in de pop- en rockscene, maar werkt al langer rond de pestheilige die in recentere tijden de beschermheer van aidsslachtoffers werd.

Sofitel Brussels Le Louise toont de nieuwste portretten van Robin vanaf deze week in zijn salons, waar ze tot 12 maart 2012 te zien zijn. De opbrengst van de foto's gaat gedeeltelijk naar de strijd tegen aids.

Wim Denolf

Meer info: 02 514 22 00, www.sofitel.com

In het Brusselse Sofitel opende donderdag 13 oktober een tentoonstelling ten voordele van de strijd tegen aids. Jean-Paul Lespagnard, voormalig artistiek directeur van Delvaux Didier Vervaeren, Elvis Pompilio en ook minder bekende mensen stonden de voorbije weken model voor Sint-Sebastiaan, een nieuwe reeks foto's van Robin. De Franse fotograaf verdiende zijn sporen in de pop- en rockscene, maar werkt al langer rond de pestheilige die in recentere tijden de beschermheer van aidsslachtoffers werd. Sofitel Brussels Le Louise toont de nieuwste portretten van Robin vanaf deze week in zijn salons, waar ze tot 12 maart 2012 te zien zijn. De opbrengst van de foto's gaat gedeeltelijk naar de strijd tegen aids. Wim Denolf Meer info: 02 514 22 00, www.sofitel.com