Het modelabel stapt binnen in de wereld van de film en maakt enkele kortfilms voor het filmfestival in Venetië. Dat schrijft de Britse Vogue.

Ook dit jaar keert Miu Miu terug naar het filmfestival van Venetië met enkele kortfilms in het thema 'Women's Tales'. Elke kortfilm is in handen van een vrouwelijke regisseur. Zo zal er 'The Door' van Ava DuVernay worden getoond en de kortfilm 'Le Donne della Vuccirira' van Hiam Abbas. De kortfilms zullen ook uitvoerig besproken worden door een panel, die zich zullen buigen over vrouwen in de cinema.

Het filmfestival van Venetië zal plaatsvinden van 28 augustus tot en met 7 september. De openingsfilms is 'Gravity', geregisseerd door Alfronso Cuaron, met onder meer George Clooney en Sandra Bullock. (LVR)

Het modelabel stapt binnen in de wereld van de film en maakt enkele kortfilms voor het filmfestival in Venetië. Dat schrijft de Britse Vogue. Ook dit jaar keert Miu Miu terug naar het filmfestival van Venetië met enkele kortfilms in het thema 'Women's Tales'. Elke kortfilm is in handen van een vrouwelijke regisseur. Zo zal er 'The Door' van Ava DuVernay worden getoond en de kortfilm 'Le Donne della Vuccirira' van Hiam Abbas. De kortfilms zullen ook uitvoerig besproken worden door een panel, die zich zullen buigen over vrouwen in de cinema. Het filmfestival van Venetië zal plaatsvinden van 28 augustus tot en met 7 september. De openingsfilms is 'Gravity', geregisseerd door Alfronso Cuaron, met onder meer George Clooney en Sandra Bullock. (LVR)