Tijdens het filmfestival van Venetië werden vier modieuze kortfilms voorgesteld door het Italiaanse modehuis Miu Miu.

Miu Miu is opgericht door Miuccia Prada die het project 'Women's Tales startte in 2011. Met het project wou ze mode en film verenigen en vroeg daarom aan vier vrouwelijke regisseurs om een verhaal te vertellen waarin de liefde voor mode en voor het label Miu Miu op een originele manier worden geprojecteerd.

Het resultaat zijn vier kortfilms, waarin de cast van kop tot teen in Miu Miu gekleed is. De films spelen zich af in heel verschillende settings, van het drukke Los Angeles tot een verlaten mysterieus schip. De films zijn momenteel online te bekijken, maar Miuccia kondigde al aan dat er nog meer zullen volgen. (RDM)

Tijdens het filmfestival van Venetië werden vier modieuze kortfilms voorgesteld door het Italiaanse modehuis Miu Miu. Miu Miu is opgericht door Miuccia Prada die het project 'Women's Tales startte in 2011. Met het project wou ze mode en film verenigen en vroeg daarom aan vier vrouwelijke regisseurs om een verhaal te vertellen waarin de liefde voor mode en voor het label Miu Miu op een originele manier worden geprojecteerd. Het resultaat zijn vier kortfilms, waarin de cast van kop tot teen in Miu Miu gekleed is. De films spelen zich af in heel verschillende settings, van het drukke Los Angeles tot een verlaten mysterieus schip. De films zijn momenteel online te bekijken, maar Miuccia kondigde al aan dat er nog meer zullen volgen. (RDM)