Miranda Kerr is officieel geen Victoria's Secret Angel meer. Het Australische topmodel is zelf opgestapt bij het lingeriemerk wegens tijdgebrek. Dat schrijft The Huffington Post.


Vorige week deden er geruchten de ronde dat Miranda Kerr ontslagen zou zijn vanwege haar moeilijk karakter. Nu blijkt dat het model zelf is weggegaan bij Victoria's Secret. Ze zal haar driejarig contract, ter waarde van 1 miljoen dollar, bij het lingeriemerk niet verlengen. Aan de Australische krant The Sidney Morning Herald vertelt ze dat ze tijd wil vrijmaken voor andere dingen. "Ik ben al bezig met modellenwerk sinds mijn 13e en ik ben in een nieuwe fase van mijn leven aangekomen. Ik voelde dit al aankomen na de geboorte van mijn zoon, mijn prioriteiten liggen nu anders", vertelt Miranda.

Roddels

Eerder werd gefluisterd dat het Victoria's Secret was dat niet meer met het topmodel wou samenwerken. De geruchten dat ze moeilijk zou zijn om mee te werken ontkent ze met klem. "Ik ben er zeker van dat iedereen die al met me gewerkt heeft dat zou tegenspreken," aldus Miranda.

Moederschap

Het 30-jarige model beviel onlangs van zoontje Flynn met acteur Orlando Bloom en ziet de langdurige contracten met het lingeriemerk, waarbij ze veel moet reizen, niet meer zitten. Ze wil zich wel nog bezighouden met andere projecten die haar nauw aan het hart liggen. "Ik ben op een punt gekomen in mijn carrière dat ik mijn eigen projecten opstart die mijn echte passie weergeven," voegt ze er nog aan toe. Kerr is woordvoerster voor de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas en ze heeft haar eigen cosmeticalijn 'Kora Organic Skincare'. Bovendien is ze het nieuwe gezicht van Mango en Reebok en is ze ook bezig aan haar tweede zelfhulpboek.

Laatste catwalkshow

Marketingmanager Ed Razek van Victoria's Secret benadrukte eerder dat Miranda voor hem altijd een 'Angel' zal blijven. We zullen Miranda nog een laatste keer aan de slag zien als een Victoria's Secret Angel tijdens de jaarlijkse modeshow. (AV)

Miranda Kerr is officieel geen Victoria's Secret Angel meer. Het Australische topmodel is zelf opgestapt bij het lingeriemerk wegens tijdgebrek. Dat schrijft The Huffington Post. Vorige week deden er geruchten de ronde dat Miranda Kerr ontslagen zou zijn vanwege haar moeilijk karakter. Nu blijkt dat het model zelf is weggegaan bij Victoria's Secret. Ze zal haar driejarig contract, ter waarde van 1 miljoen dollar, bij het lingeriemerk niet verlengen. Aan de Australische krant The Sidney Morning Herald vertelt ze dat ze tijd wil vrijmaken voor andere dingen. "Ik ben al bezig met modellenwerk sinds mijn 13e en ik ben in een nieuwe fase van mijn leven aangekomen. Ik voelde dit al aankomen na de geboorte van mijn zoon, mijn prioriteiten liggen nu anders", vertelt Miranda. Roddels Eerder werd gefluisterd dat het Victoria's Secret was dat niet meer met het topmodel wou samenwerken. De geruchten dat ze moeilijk zou zijn om mee te werken ontkent ze met klem. "Ik ben er zeker van dat iedereen die al met me gewerkt heeft dat zou tegenspreken," aldus Miranda. Moederschap Het 30-jarige model beviel onlangs van zoontje Flynn met acteur Orlando Bloom en ziet de langdurige contracten met het lingeriemerk, waarbij ze veel moet reizen, niet meer zitten. Ze wil zich wel nog bezighouden met andere projecten die haar nauw aan het hart liggen. "Ik ben op een punt gekomen in mijn carrière dat ik mijn eigen projecten opstart die mijn echte passie weergeven," voegt ze er nog aan toe. Kerr is woordvoerster voor de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas en ze heeft haar eigen cosmeticalijn 'Kora Organic Skincare'. Bovendien is ze het nieuwe gezicht van Mango en Reebok en is ze ook bezig aan haar tweede zelfhulpboek. Laatste catwalkshow Marketingmanager Ed Razek van Victoria's Secret benadrukte eerder dat Miranda voor hem altijd een 'Angel' zal blijven. We zullen Miranda nog een laatste keer aan de slag zien als een Victoria's Secret Angel tijdens de jaarlijkse modeshow. (AV)