Het Disney-figuurtje Minnie Mouse siert de cover van het verjaardagsnummer 'The Sweet Issue' van LOVE Magazine. Naast Minnie zijn er nog 5 andere covermodellen: Cara Delevingne, Chiharu Okungi, Edie Campbell, Rosie Huntington-Whiteley en Georgia May Jagger tonen op de cover hun meest schattige kant, geïnspireerd op de kleine schattige muis.

De modellen hebben zich verkleed in Minnie Mouse en dat om de 5e verjaardag van LOVE Magazine te vieren. De foto's werden genomen door Mert Alas en Marcus Piggott. De verschillende modellen krijgen Minnie Mouse-oortjes op het hoofd en doen er alles aan om, op hun eigen manier, liefelijk over te komen. De speciale Minnie Mouse-oren werden ontworpen door designers van luxueuze modehuizen: Gucci, Loewe, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu en Jake en Dinos Chapman voor Louis Vuitton.

Vooral Cara Delevingne ziet er veel schattiger uit, met haar krullen, dan we van haar gewoon zijn.

Inspiratie bij Madonna

De drie modellen werden gestyled door de hoofdredacteur van het tijdschrift, Katie Grand. Ze geeft ook een extra woordje uitleg over de inspiratie voor dit thema. ''Toen ik aan deze special begon, dook op mijn Instagram die beroemde Herb Ritts foto van Madonna op, waar ze in bed Minnie Mouse oren draagt,'' vertelt hoofdredactrice Katie Grand. ''Er was iets met die look - veelbetekenend, maar oprecht lief - dat me aan het denken zette. Ik ben altijd al een grote fan geweest van Minnie's stijl, haar strik met polka-dots en haar jurk. Daarom gaven we mijn favoriete modellen Minnie Mouse oren die werden ontworpen door onder andere Miu Miu en Jake en Dinos Chapman voor Louis Vuitton. Maar dat was nog niet genoeg: we moesten en zouden Minnie Mouse zelf ook op de cover hebben.''

Minnie Mouse op de cover

Ook het Disney-figuurtje zelf mag uiteraard niet ontbreken en siert de cover. Het is de eerste keer dat een animatiefiguurtje op de voorpagina staat van het tijdschrift.

Het tijdschrift met Minnie op de cover verschijnt op 29 juli. Samen met de uitgave van The Sweetie Issue verschijnt er ook een speelse interactieve app die kan gedownload worden via iTunes. Ook op de website van LOVE word je helemaal ondergedompeld in Grand's interpretatie van de wereld van Minnie Mouse. (LVR)

Het Disney-figuurtje Minnie Mouse siert de cover van het verjaardagsnummer 'The Sweet Issue' van LOVE Magazine. Naast Minnie zijn er nog 5 andere covermodellen: Cara Delevingne, Chiharu Okungi, Edie Campbell, Rosie Huntington-Whiteley en Georgia May Jagger tonen op de cover hun meest schattige kant, geïnspireerd op de kleine schattige muis. De modellen hebben zich verkleed in Minnie Mouse en dat om de 5e verjaardag van LOVE Magazine te vieren. De foto's werden genomen door Mert Alas en Marcus Piggott. De verschillende modellen krijgen Minnie Mouse-oortjes op het hoofd en doen er alles aan om, op hun eigen manier, liefelijk over te komen. De speciale Minnie Mouse-oren werden ontworpen door designers van luxueuze modehuizen: Gucci, Loewe, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu en Jake en Dinos Chapman voor Louis Vuitton. Vooral Cara Delevingne ziet er veel schattiger uit, met haar krullen, dan we van haar gewoon zijn. Inspiratie bij Madonna De drie modellen werden gestyled door de hoofdredacteur van het tijdschrift, Katie Grand. Ze geeft ook een extra woordje uitleg over de inspiratie voor dit thema. ''Toen ik aan deze special begon, dook op mijn Instagram die beroemde Herb Ritts foto van Madonna op, waar ze in bed Minnie Mouse oren draagt,'' vertelt hoofdredactrice Katie Grand. ''Er was iets met die look - veelbetekenend, maar oprecht lief - dat me aan het denken zette. Ik ben altijd al een grote fan geweest van Minnie's stijl, haar strik met polka-dots en haar jurk. Daarom gaven we mijn favoriete modellen Minnie Mouse oren die werden ontworpen door onder andere Miu Miu en Jake en Dinos Chapman voor Louis Vuitton. Maar dat was nog niet genoeg: we moesten en zouden Minnie Mouse zelf ook op de cover hebben.''Minnie Mouse op de cover Ook het Disney-figuurtje zelf mag uiteraard niet ontbreken en siert de cover. Het is de eerste keer dat een animatiefiguurtje op de voorpagina staat van het tijdschrift. Het tijdschrift met Minnie op de cover verschijnt op 29 juli. Samen met de uitgave van The Sweetie Issue verschijnt er ook een speelse interactieve app die kan gedownload worden via iTunes. Ook op de website van LOVE word je helemaal ondergedompeld in Grand's interpretatie van de wereld van Minnie Mouse. (LVR)