Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag, brengt het mythische Engelse merk Mini hulde aan de in 2001 overleden George Harrison. De Beatle was een trotse bezitter van de Mini en had zijn exemplaar gedecoreerd met psychedelische motieven en mantras in het sanskriet.

Mini probeerde dat model te herinterpreteren met behulp van weduwe Olivia Harrison. Het resultaat wordt binnenkort geveild ten voordele van de humanitaire organisatie Material World Charitable Foundation, die George Harrison in 1973 oprichtte.

Ann Heylens.

Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag, brengt het mythische Engelse merk Mini hulde aan de in 2001 overleden George Harrison. De Beatle was een trotse bezitter van de Mini en had zijn exemplaar gedecoreerd met psychedelische motieven en mantras in het sanskriet. Mini probeerde dat model te herinterpreteren met behulp van weduwe Olivia Harrison. Het resultaat wordt binnenkort geveild ten voordele van de humanitaire organisatie Material World Charitable Foundation, die George Harrison in 1973 oprichtte. Ann Heylens.