Voor zijn nieuwe lentecollectie bestelde Alessi bij de Milanese designers Gabriele Chiave en Lorenza Bozzoli onder meer een kaasschaaf en een pillendoosje, maar ons favoriete ontwerp van het tweetal is deze Buckle (15 euro), een nieuwigheid uit de Objets Bijouxreeks van het Italiaanse designmerk.

Zoals een gesp helpt om een broeksriem aan te spannen, haalt het kleinood de laatste druppel uit eender welke tube, of die nu tandpasta, mayonaise of een gezichtscrème bevat. Een leuke aanwinst in de strijd tegen verspilling. (LR)

Info : www.alessi.com

Voor zijn nieuwe lentecollectie bestelde Alessi bij de Milanese designers Gabriele Chiave en Lorenza Bozzoli onder meer een kaasschaaf en een pillendoosje, maar ons favoriete ontwerp van het tweetal is deze Buckle (15 euro), een nieuwigheid uit de Objets Bijouxreeks van het Italiaanse designmerk.Zoals een gesp helpt om een broeksriem aan te spannen, haalt het kleinood de laatste druppel uit eender welke tube, of die nu tandpasta, mayonaise of een gezichtscrème bevat. Een leuke aanwinst in de strijd tegen verspilling. (LR)Info : www.alessi.com