De award bekroont vrouwelijke ondernemers die op succesvolle wijze minstens vijf jaar in hoofdberoep een eigen onderneming runnen. Frucon², uit Ardooie, is internationaal actief in de e-commerce. Merken en producenten doen een beroep op het bedrijf om hun online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Daarnaast verzorgt Frucon² ook de internationale distributie van de bestellingen. Het bedrijf heeft 45 vaste werknemers in dienst, verspreid over België en de VS.

De Antwerpse Laurentine Van Landegehem van Clouds of Fashion is uitgeroepen tot de belofte van het jaar.

De WOMED Award Zuid, de prijs die wordt uitgereikt in samenwerking met Trias voor de onderneemster die in het Zuiden het verschil maakt voor zichzelf en haar omgeving, ging naar Nènè Hadh Cherif, voorzitster van de boerengroep Wakaly uit Guinée.

(Belga/LP)

De award bekroont vrouwelijke ondernemers die op succesvolle wijze minstens vijf jaar in hoofdberoep een eigen onderneming runnen. Frucon², uit Ardooie, is internationaal actief in de e-commerce. Merken en producenten doen een beroep op het bedrijf om hun online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Daarnaast verzorgt Frucon² ook de internationale distributie van de bestellingen. Het bedrijf heeft 45 vaste werknemers in dienst, verspreid over België en de VS. De Antwerpse Laurentine Van Landegehem van Clouds of Fashion is uitgeroepen tot de belofte van het jaar. De WOMED Award Zuid, de prijs die wordt uitgereikt in samenwerking met Trias voor de onderneemster die in het Zuiden het verschil maakt voor zichzelf en haar omgeving, ging naar Nènè Hadh Cherif, voorzitster van de boerengroep Wakaly uit Guinée. (Belga/LP)