Louis Vuitton heeft duidelijk interesse in ruimtevaart. Nadat het astronaut Buzz Aldrin- die deel uitmaakte van de eerste Apollovlucht naar de maan- wist te strikken voor zijn reclamecampagne, heeft het nu een "malle Mars" of een Marskoffer gecreÃ"erd.

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de maanlanding denkt Vuitton al een stap verder. De luxebagagespecialist maakte een soort ruimtetuig waarin zich alle essentiÃ"le dingen bevinden voor een imaginair verblijf op Mars. Zo zit er onder meer een chaise longue, een eerstehulpkit en een verwarmingspaal in.

Pech voor wie er zich eentje wilde aanschaffen. De malle Mars is niet te koop, maar wordt wel tentoongesteld in het Rose Center for Earth and Space van het Natuurhistorische museum in New York, samen met een reeks spectaculaire ontwerpen van de NASA.

Ann Heylens.

Louis Vuitton heeft duidelijk interesse in ruimtevaart. Nadat het astronaut Buzz Aldrin- die deel uitmaakte van de eerste Apollovlucht naar de maan- wist te strikken voor zijn reclamecampagne, heeft het nu een "malle Mars" of een Marskoffer gecreÃ"erd. Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de maanlanding denkt Vuitton al een stap verder. De luxebagagespecialist maakte een soort ruimtetuig waarin zich alle essentiÃ"le dingen bevinden voor een imaginair verblijf op Mars. Zo zit er onder meer een chaise longue, een eerstehulpkit en een verwarmingspaal in. Pech voor wie er zich eentje wilde aanschaffen. De malle Mars is niet te koop, maar wordt wel tentoongesteld in het Rose Center for Earth and Space van het Natuurhistorische museum in New York, samen met een reeks spectaculaire ontwerpen van de NASA. Ann Heylens.