Make-up tips voor Gordon Brown

The Sun publiceerde onlangs de make-up aanwijzingen waarvan de Britse premier gebruik maakt.

Make-up kan tegenwoordig zowel bij mannen als vrouwen. Maar make-up tips voor de Britse premier Gordon Brown, dat doet toch de wenkbrauwen fronsen. Zijn aanwijzingen voor het aanbrengen van make-up werden breed uitgesmeerd in de Britse populaire pers.

EƃĀ©n van Brown’s medewerkers vergat onlangs een tas met verscheidene documenten die aan de Britse premier toebehoorden in een taxi. Onder die documenten ook een blaadje met aanwijzingen hoe de eerste minister op een correcte manier make-up moet aanbrengen. Volgens The Sun – de Britse krant die het document publiceerde – legt het A4’tje stap voor stap uit hoe de make-up moet worden aangebracht. Van de basislaag tot de fond de teint en van het wegwerken van rimpels en wallen tot het aanbrengen van wat ‘gezonde’ kleur op het gezicht, niets werd vergeten. Woordvoerders van de premier haasten zich om te zeggen dat de minister enkel make-up gebruikt wanneer hij op televisie komt, om een bleke teint door middel van overbelichting te neutraliseren.

Volgens The Sun bevatte de vergeten tas nog meer ‘gevoelige’ documenten. EƃĀ©n daarvan vertelt hoe de premier moet reageren op het recente schandaal rond onkostennota’s die worden uitgereikt aan Britse parlementairen. De Britse pers behandelt elke dag de absurde terugbetaling die sommige Britse parlementairen genieten. “De eerste minister heeft echter nooit een terugbetaling geƃ”ist van de kosten voor zijn make-up”, verzekert The Sun. Ongetwijfeld een geruststelling voor velen…

Nathalie Vandevelde / Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content