Wat zegt de keuze van uw handtas en de inhoud ervan over u, uw persoonlijkheid en visie op het leven? Wie daar altijd al nieuwsgierig naar geweest is kan een foto van zijn handtas mét inhoud uploaden via de website van outletdorp Maasmechelen Village. Daar hebben ze de Britse lifecoach Debbie Percy onder de arm genomen om handtasanalyses uit te voeren.

Deelnemen aan"What's in you handbag" kan via http://handbag.maasmechelenvillage.com. U mag wel geen gêne hebben om de inhoud van uw tas aan uw medesurfers te tonen, want zij kunnen voor hun favoriete exemplaar stemmen. De vijf populairste eigenaars maken kans op een shoppingbudget van 1000 euro en het advies van een persoonlijke styliste. Op 16 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Ann Heylens.

Wat zegt de keuze van uw handtas en de inhoud ervan over u, uw persoonlijkheid en visie op het leven? Wie daar altijd al nieuwsgierig naar geweest is kan een foto van zijn handtas mét inhoud uploaden via de website van outletdorp Maasmechelen Village. Daar hebben ze de Britse lifecoach Debbie Percy onder de arm genomen om handtasanalyses uit te voeren. Deelnemen aan"What's in you handbag" kan via http://handbag.maasmechelenvillage.com. U mag wel geen gêne hebben om de inhoud van uw tas aan uw medesurfers te tonen, want zij kunnen voor hun favoriete exemplaar stemmen. De vijf populairste eigenaars maken kans op een shoppingbudget van 1000 euro en het advies van een persoonlijke styliste. Op 16 november wordt de winnaar bekendgemaakt. Ann Heylens.