Longchamp haalt de ontwerper in u boven. Op de website van het Franse tassenmerk kan u nu uw eigen tas samenstellen. Er is keuze tussen het klassieke opvouwtasje Le Pliage, in zes modellen en vijftien kleuren, of de nieuwe onlinecollectie Le Cabas. De tas van gekorreld kalfsleder komt in vier modellen en is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren voor het leder en de binnenvoering.

Als kers op de taart kunt u uw ontwerp verder personaliseren door het te merken met uw naam of initialen. Voor een op maat gemaakte Pliage telt u ongeveer 60 euro neer, een leren Le Cabas kost zo'n 340 euro.

Ellen De Wolf

Longchamp, Louisalaan 5, 1050 Brussel. Info: 02 543 02 61.

Longchamp haalt de ontwerper in u boven. Op de website van het Franse tassenmerk kan u nu uw eigen tas samenstellen. Er is keuze tussen het klassieke opvouwtasje Le Pliage, in zes modellen en vijftien kleuren, of de nieuwe onlinecollectie Le Cabas. De tas van gekorreld kalfsleder komt in vier modellen en is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren voor het leder en de binnenvoering. Als kers op de taart kunt u uw ontwerp verder personaliseren door het te merken met uw naam of initialen. Voor een op maat gemaakte Pliage telt u ongeveer 60 euro neer, een leren Le Cabas kost zo'n 340 euro. Ellen De Wolf Longchamp, Louisalaan 5, 1050 Brussel. Info: 02 543 02 61.