Wij zijn ondertussen al helemaal verknocht aan het TAO Inner Strength programma. Zelfs met een Fashioonweekonderbreking van drie weken merkt onze proefpersoon dat ze fitter, strakker en gezonder in het leven staat. Maar hoe zinvol is het om het werk van Elodie, Wout, Maarten en Frank schriftelijk de hemel in te prijzen als je het ook zelf kan ervaren?

Wie zin gekregen heeft om zelf aan de slag te gaan met een personal trainer, Elodie Ouedraogo én gezond lekker eten van Frank Fol haast zich best naar de facebookpagina van Tao; daar worden immers verschillende Inner Strength sessies uitgedeeld aan de 10 meest gemotiveerde teams.

Schrijf nu jezelf in samen met 2 vrienden/vriendinnen en beschrijf in minimum 2 regels waarom Tao jouw team moeten selecteren. De 10 meest gemotiveerde teams worden gekozen door een jury, bestaande uit Queen of Inner Strength: Elodie Ouedraogo, Belgisch kampioen sprint/TAO personal trainer Wout Verhoeven en Core Strength expert (KU Leuven): Maarten Thysen. De inschrijvingen lopen af op zondag 24 maart.

Veel succes!

Wij zijn ondertussen al helemaal verknocht aan het TAO Inner Strength programma. Zelfs met een Fashioonweekonderbreking van drie weken merkt onze proefpersoon dat ze fitter, strakker en gezonder in het leven staat. Maar hoe zinvol is het om het werk van Elodie, Wout, Maarten en Frank schriftelijk de hemel in te prijzen als je het ook zelf kan ervaren? Wie zin gekregen heeft om zelf aan de slag te gaan met een personal trainer, Elodie Ouedraogo én gezond lekker eten van Frank Fol haast zich best naar de facebookpagina van Tao; daar worden immers verschillende Inner Strength sessies uitgedeeld aan de 10 meest gemotiveerde teams. Schrijf nu jezelf in samen met 2 vrienden/vriendinnen en beschrijf in minimum 2 regels waarom Tao jouw team moeten selecteren. De 10 meest gemotiveerde teams worden gekozen door een jury, bestaande uit Queen of Inner Strength: Elodie Ouedraogo, Belgisch kampioen sprint/TAO personal trainer Wout Verhoeven en Core Strength expert (KU Leuven): Maarten Thysen. De inschrijvingen lopen af op zondag 24 maart. Veel succes!