Van 7 tot 15 november kan je terecht in de Kortrijkse Expohallen voor Classic Event '15. De luxebeurs rond thema's als kunst, arts de vivre en culi heeft als centrale gast Peter Goossens. Samen met zijn poulains Inge Boury en Michael Vrijmoed zet hij er verschillende culinaire activiteiten op touw.

Kunstgaleries, juweliers, decorateurs en interieurzaken trekken richting Kortrijk, maar het luik lifestyle wordt extra uitgebreid met bijvoorbeeld een James Bond corridor, uiteraard met Bondwagens. Ook de Bogaerts School of Butlers uit Sint-Petersburg tekent present.

De culinaire avonden, met onder meer Wout Bru, zijn nog open voor inschrijvingen. Voor alle info verwijzen we naar www.classic-event.be en www.dolceworld.com.

Van 7 tot 15 november kan je terecht in de Kortrijkse Expohallen voor Classic Event '15. De luxebeurs rond thema's als kunst, arts de vivre en culi heeft als centrale gast Peter Goossens. Samen met zijn poulains Inge Boury en Michael Vrijmoed zet hij er verschillende culinaire activiteiten op touw. Kunstgaleries, juweliers, decorateurs en interieurzaken trekken richting Kortrijk, maar het luik lifestyle wordt extra uitgebreid met bijvoorbeeld een James Bond corridor, uiteraard met Bondwagens. Ook de Bogaerts School of Butlers uit Sint-Petersburg tekent present. De culinaire avonden, met onder meer Wout Bru, zijn nog open voor inschrijvingen. Voor alle info verwijzen we naar www.classic-event.be en www.dolceworld.com.