Onze schok kon niet groter zijn toen we de nieuwe cover van Lucky Magazine onder ogen kregen. Heeft BritBrit zich weer eens beholpen met de tondeuse? De popster, die de cover van het decembernummer van Lucky siert, heeft op de foto immers een wel heel vreemde haardos.

Is het een pruik, is het haastig van de weg opgescharreld stukje roadkill? Nee dat is het niet. Het is een photoshopfoutje, en Lucky Magazine zit er ontzettend mee in de maag.

Het magazine verontschuldigde zich dan ook prompt via twitter: "Thank you all for sharing your thoughts on our cover! As always, we will share with our team and we're sorry to have let some of you down."

Britney Spears zelf heeft nog geen commentaar gegeven op het voorval, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat de popster tevreden was van deze foto's. (KS)

Onze schok kon niet groter zijn toen we de nieuwe cover van Lucky Magazine onder ogen kregen. Heeft BritBrit zich weer eens beholpen met de tondeuse? De popster, die de cover van het decembernummer van Lucky siert, heeft op de foto immers een wel heel vreemde haardos. Is het een pruik, is het haastig van de weg opgescharreld stukje roadkill? Nee dat is het niet. Het is een photoshopfoutje, en Lucky Magazine zit er ontzettend mee in de maag. Het magazine verontschuldigde zich dan ook prompt via twitter: "Thank you all for sharing your thoughts on our cover! As always, we will share with our team and we're sorry to have let some of you down." Britney Spears zelf heeft nog geen commentaar gegeven op het voorval, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat de popster tevreden was van deze foto's. (KS)