Zin in een sportieve zondag in de natuur? Dan is de Bosloop een absolute aanrader. Op zondag 27 juli vanaf 10 uur kan je er deelnemen aan diverse loopwedstrijden, van 1, 4, 8 en 13 kilometer, helemaal door prachtig natuurgebied. Voor klein en groot, sportief en minder sportief.

Dit pareltje onder de loopwedstrijden geniet nog een zekere onbekendheid, wat tegenwoordig een voordeel is. De voorbije edities haalden de organisatoren net geen 1.500 mensen. Precies genoeg om volop te kunnen genieten van het bos.

Bewegwijzering, bevoorrading onderweg, een drankje bij aankomst en douchegelegenheid zijn allemaal aanwezig. Na de loop kan je blijven nagenieten op één van de vele terrasjes aan de rand van het bos of een hapje blijven eten op de Bosloop-barbecue.

Dames, nog in vorm van de Ladies Run? Dan kan ik jullie deze uitstap warm aanbevelen. Kom genieten van de Limburgse bossen na de pittige stadsloop in West-Vlaanderen.

Marleen Finoulst, ambassadrice Ladies Run

Informatie: www.debosvrienden.be

Zin in een sportieve zondag in de natuur? Dan is de Bosloop een absolute aanrader. Op zondag 27 juli vanaf 10 uur kan je er deelnemen aan diverse loopwedstrijden, van 1, 4, 8 en 13 kilometer, helemaal door prachtig natuurgebied. Voor klein en groot, sportief en minder sportief. Dit pareltje onder de loopwedstrijden geniet nog een zekere onbekendheid, wat tegenwoordig een voordeel is. De voorbije edities haalden de organisatoren net geen 1.500 mensen. Precies genoeg om volop te kunnen genieten van het bos. Bewegwijzering, bevoorrading onderweg, een drankje bij aankomst en douchegelegenheid zijn allemaal aanwezig. Na de loop kan je blijven nagenieten op één van de vele terrasjes aan de rand van het bos of een hapje blijven eten op de Bosloop-barbecue. Dames, nog in vorm van de Ladies Run? Dan kan ik jullie deze uitstap warm aanbevelen. Kom genieten van de Limburgse bossen na de pittige stadsloop in West-Vlaanderen. Marleen Finoulst, ambassadrice Ladies Run Informatie: www.debosvrienden.be