Op 29 september vindt op de terreinen van 'Tour & Taxis' in Brussel The Color Run plaats. Het verfmerk Levis voorziet het sportevenement alvast van de nodige kleurexplosies.

The Color Run is een loopmanifestatie waarop de sporters getrakteerd worden op kleurendouches. Overal ter wereld worden kleurenfeesten- en festivals gehouden. We mogen wel spreken van een trend. Het fenomeen kende zijn oorsprong in India. Tijdens het Hindoeïstische Holifeest wordt de komst van de lente gevierd met kleur, heel veel kleur. De passanten worden er bedekt onder een laagje gekleurd poeder.

In januari 2012 vond de allereerste Color Run plaats in het Amerikaanse Phoenix. Na een Amerikaanse tournee is nu ook Europa aan de beurt. Op 29 september zal Tour & Taxis er uiterst fleurig uitzien. De lopers zullen tijdens de vijfkilometerloop om de kilometer bestrooid worden met felgekleurd poeder.

Het verfmerk Levis selecteerde de kleuren waarin de sportievelingen ondergedompeld zullen worden. Met de bedrijfsmissie 'Adding Colour to People's Lives' kon het bedrijf natuurlijk niet achterblijven. Het assortiment natuurlijke kleurpoeders, gemaakt van mais, bevat geel, groen, oranje, blauw en roze. The Color Run zelf is ondertussen al volzet, maar toeschouwers die niet terugdeinzen van wat kleur in hun leven moeten zeker afzakken richting Tour & Taxis. (AB)

Op 29 september vindt op de terreinen van 'Tour & Taxis' in Brussel The Color Run plaats. Het verfmerk Levis voorziet het sportevenement alvast van de nodige kleurexplosies.The Color Run is een loopmanifestatie waarop de sporters getrakteerd worden op kleurendouches. Overal ter wereld worden kleurenfeesten- en festivals gehouden. We mogen wel spreken van een trend. Het fenomeen kende zijn oorsprong in India. Tijdens het Hindoeïstische Holifeest wordt de komst van de lente gevierd met kleur, heel veel kleur. De passanten worden er bedekt onder een laagje gekleurd poeder.In januari 2012 vond de allereerste Color Run plaats in het Amerikaanse Phoenix. Na een Amerikaanse tournee is nu ook Europa aan de beurt. Op 29 september zal Tour & Taxis er uiterst fleurig uitzien. De lopers zullen tijdens de vijfkilometerloop om de kilometer bestrooid worden met felgekleurd poeder.Het verfmerk Levis selecteerde de kleuren waarin de sportievelingen ondergedompeld zullen worden. Met de bedrijfsmissie 'Adding Colour to People's Lives' kon het bedrijf natuurlijk niet achterblijven. Het assortiment natuurlijke kleurpoeders, gemaakt van mais, bevat geel, groen, oranje, blauw en roze. The Color Run zelf is ondertussen al volzet, maar toeschouwers die niet terugdeinzen van wat kleur in hun leven moeten zeker afzakken richting Tour & Taxis. (AB)