De eerste editie van het Brusselse Zero Afval Salon vindt plaats op het terrein van Thurn & Taxis in Brussel. Er staan lezingen, workshops en demonstraties op stapel. Het salon maakt deel uit van de tiende Europese Week van de Afvalvermindering.

Iedereen die wil bijleren over het verminderen van afval is er aan het juiste adres. Tijdens de verschillende gratis workshops en lezingen komen bezoekers alles te weten over onder andere het zelf maken van schoonmaakproducten en composteren. Ook krijgen ze tips voor afvalvrij consumeren en advies over hoe we samen voedselverspilling kunnen minimaliseren.

Praktisch

Het Zero Afval Salon vindt plaats op zaterdag 17 november in twee gebouwen op het terrein van Thurn & Taxis.

Havenlaan 86 c/3000, 1000 Brussel: Shed 1 en BEL (het gebouw van Leefmilieu Brussel).

Surf voor het volledige programma naar:www.zeroafvalsalon.brussels

De eerste editie van het Brusselse Zero Afval Salon vindt plaats op het terrein van Thurn & Taxis in Brussel. Er staan lezingen, workshops en demonstraties op stapel. Het salon maakt deel uit van de tiende Europese Week van de Afvalvermindering.Iedereen die wil bijleren over het verminderen van afval is er aan het juiste adres. Tijdens de verschillende gratis workshops en lezingen komen bezoekers alles te weten over onder andere het zelf maken van schoonmaakproducten en composteren. Ook krijgen ze tips voor afvalvrij consumeren en advies over hoe we samen voedselverspilling kunnen minimaliseren.