Op 20 oktober werd het eerste Belgische online magazine gelanceerd dat volledig focust op het modetalent van eigen bodem. Let Petits Belges is een online medium waar zowel ontwerpers, modellen als stylisten aan bod komen. Enige voorwaarde: ze moeten op en top Belgisch zijn.

"De Belgische mode-industrie is er een om trots op te zijn, vele van onze ontwerpers staan aan het hoofd van hun eigen label of van een toonaangevend internationaal modehuis", zegt Iris Rombouts, creatief directeur en oprichtster van Les Petits Belges.

Het online magazine zal elke week bekende en minder bekende Belgische ontwerpers, modellen en stylisten in het daglicht stellen en interviewen. Daarnaast brengen ze ook fotocampagnes, films en modetrends.

Het brein achter het magazine is Iris Rombouts, voormalige art-director bij Glam*it en de eigenaar van haar modecommunicatie bureau Image Boulevard dat ze samen runt met Tom Van Noten. Daarnaast werken ook Els Keymeulen, Catherine Kosters, Gerdi Esch, Delphine Stefens, Tomas Vandecasteele, Stephen Mattues, Matthias Van Den Corput en Paul Boudens mee aan het online mode platform.

Op 20 oktober werd het eerste Belgische online magazine gelanceerd dat volledig focust op het modetalent van eigen bodem. Let Petits Belges is een online medium waar zowel ontwerpers, modellen als stylisten aan bod komen. Enige voorwaarde: ze moeten op en top Belgisch zijn. "De Belgische mode-industrie is er een om trots op te zijn, vele van onze ontwerpers staan aan het hoofd van hun eigen label of van een toonaangevend internationaal modehuis", zegt Iris Rombouts, creatief directeur en oprichtster van Les Petits Belges. Het online magazine zal elke week bekende en minder bekende Belgische ontwerpers, modellen en stylisten in het daglicht stellen en interviewen. Daarnaast brengen ze ook fotocampagnes, films en modetrends. Het brein achter het magazine is Iris Rombouts, voormalige art-director bij Glam*it en de eigenaar van haar modecommunicatie bureau Image Boulevard dat ze samen runt met Tom Van Noten. Daarnaast werken ook Els Keymeulen, Catherine Kosters, Gerdi Esch, Delphine Stefens, Tomas Vandecasteele, Stephen Mattues, Matthias Van Den Corput en Paul Boudens mee aan het online mode platform.