Het ware voor vrouwen misschien de gelegenheid geweest om een keer op te scheppen over 'hun Lamborghini's". Maar dit ontwerp van digitaal kunstenaar Tim Cooper is slechts een simulatie. De Brit combineerde een paar hooggehakte schoenen van zijn vrouw met internetbeelden van de Lamborghini Gallardo, de meeste sportieve van het Italiaanse luxemerk. Hij modelleerde en photoshopte ze met als resultaat deze advertentie.


Tim Cooper 3D is een studio gespecialiseerd in hyperreële digitale beeldcreaties vol fantasie. Ze werkt onder meer voor reclamebureaus, designers en cosmeticabedrijven.

Ann Heylens.

Het ware voor vrouwen misschien de gelegenheid geweest om een keer op te scheppen over 'hun Lamborghini's". Maar dit ontwerp van digitaal kunstenaar Tim Cooper is slechts een simulatie. De Brit combineerde een paar hooggehakte schoenen van zijn vrouw met internetbeelden van de Lamborghini Gallardo, de meeste sportieve van het Italiaanse luxemerk. Hij modelleerde en photoshopte ze met als resultaat deze advertentie. Tim Cooper 3D is een studio gespecialiseerd in hyperreële digitale beeldcreaties vol fantasie. Ze werkt onder meer voor reclamebureaus, designers en cosmeticabedrijven. Ann Heylens.