Modeontwerper Karl Lagerfeld kon niet achterblijven met de Olympische Spelen gekte. Hij zal op 24 juli persoonlijk een bezoek brengen aan het luxe warenhuis Selfridges on Londen waar zijn pop-up shop-in-shop zal geopend worden.

In die shop vinden we de nieuwe premium collectie Karl Lagerfeld Paris Man, de tweede collectie van zijn eigen Karl collectie én een Olympisch-getinte capsulecollectie met kleding en accessoires onder de noemer Team Karl.

De capsulecollectie zal onder andere t-shirts bevatten die hij heeft ontworpen in samenwerking met het Londense merk I Love Dust. Paradepaardje van Team Karl is een T-shirt met een illustratie van der Kaiser al discusswerpend in zijn signature strakke pak, dasje, zonnebril én handschoentjes. (RDM)

Modeontwerper Karl Lagerfeld kon niet achterblijven met de Olympische Spelen gekte. Hij zal op 24 juli persoonlijk een bezoek brengen aan het luxe warenhuis Selfridges on Londen waar zijn pop-up shop-in-shop zal geopend worden. In die shop vinden we de nieuwe premium collectie Karl Lagerfeld Paris Man, de tweede collectie van zijn eigen Karl collectie én een Olympisch-getinte capsulecollectie met kleding en accessoires onder de noemer Team Karl. De capsulecollectie zal onder andere t-shirts bevatten die hij heeft ontworpen in samenwerking met het Londense merk I Love Dust. Paradepaardje van Team Karl is een T-shirt met een illustratie van der Kaiser al discusswerpend in zijn signature strakke pak, dasje, zonnebril én handschoentjes. (RDM)