Na het opwarmertje van 3.5 kilometer in Knokke is het maandag 1 juni de beurt aan Kortrijk. Daarna doet de Knack Weekend Ladies Run nog Brussel en Hasselt aan. Na het overweldigende succes van onze Ladies Run in 2008 worden dit jaar voor het eerst immers vier loopwedstrijden georganiseerd.

In Kortrijk hebben de loopsters de keuze tussen 5 en 11 km. Zowel beginners al gevorderden kunnen er dus deelnemen. Ook nu komen bekende ambassadrices de andere deelneemsters een hart onder de riem steken. Ex-judokampioene Gella Vandecaveye mikt in haar thuisstad op het parcours van 11 kilometer. Naast de ex-judoka maken onder meer ook Catherine Moerkerke, Chantal Pattyn en Martine Tanghe hun opwachting.

De voorinschrijvingen zijn afgesloten. Maar u kan zich de dag zelf nog inschrijven in Kortrijk.

Ruth Vanden Berghe

Na het opwarmertje van 3.5 kilometer in Knokke is het maandag 1 juni de beurt aan Kortrijk. Daarna doet de Knack Weekend Ladies Run nog Brussel en Hasselt aan. Na het overweldigende succes van onze Ladies Run in 2008 worden dit jaar voor het eerst immers vier loopwedstrijden georganiseerd.In Kortrijk hebben de loopsters de keuze tussen 5 en 11 km. Zowel beginners al gevorderden kunnen er dus deelnemen. Ook nu komen bekende ambassadrices de andere deelneemsters een hart onder de riem steken. Ex-judokampioene Gella Vandecaveye mikt in haar thuisstad op het parcours van 11 kilometer. Naast de ex-judoka maken onder meer ook Catherine Moerkerke, Chantal Pattyn en Martine Tanghe hun opwachting.De voorinschrijvingen zijn afgesloten. Maar u kan zich de dag zelf nog inschrijven in Kortrijk. Ruth Vanden Berghe