Het idee voor deze originele street art Rainworks is afkomstig van Peregrine Church, een creatieveling uit het Amerikaanse Seattle. De staat Washington en Seattle in het bijzonder staan bekend om de overmatige regenval, iets wat ons ook niet vreemd is. Hij maakt met een waterafstotende coating leuke tekeningen die enkel tijdens een regenbui zichtbaar worden én dus een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.

Voorlopig blijft het project beperkt tot de streek rond Seattle, maar wij zouden er niets op tegen hebben dat het hinkspelletje of de grappige quotes ook op onze trottoirs verschijnen als de weergoden het laten afweten. (AB / via Bored Panda)

Rainworks
© Rainworks
Rainworks
© Rainworks
Het idee voor deze originele street art Rainworks is afkomstig van Peregrine Church, een creatieveling uit het Amerikaanse Seattle. De staat Washington en Seattle in het bijzonder staan bekend om de overmatige regenval, iets wat ons ook niet vreemd is. Hij maakt met een waterafstotende coating leuke tekeningen die enkel tijdens een regenbui zichtbaar worden én dus een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.Voorlopig blijft het project beperkt tot de streek rond Seattle, maar wij zouden er niets op tegen hebben dat het hinkspelletje of de grappige quotes ook op onze trottoirs verschijnen als de weergoden het laten afweten. (AB / via Bored Panda)