Het lingerielabel La Perla heeft onder druk van sociale media een paspop uit de etalage verwijderd in Soho. De uitstekende ribben stuitten heel wat mensen tegen de borst.

Nadat verschillende mensen via Twitter hadden geklaagd over een paspop in de etalage van La Perla in New York, verwijderde het merk de mannequin.

Het label reageerde als volgt: 'We zijn bezig met het herinrichten van alle winkels van La Perla volgens een nieuw concept en de mannequins die momenteel in de etalages staan in Amerika zullen niet meer worden gebruikt. We appreciëren de commentaren en bedanken jullie om het voorval onder onze aandacht te brengen.' (LP)

Het lingerielabel La Perla heeft onder druk van sociale media een paspop uit de etalage verwijderd in Soho. De uitstekende ribben stuitten heel wat mensen tegen de borst. Nadat verschillende mensen via Twitter hadden geklaagd over een paspop in de etalage van La Perla in New York, verwijderde het merk de mannequin. Het label reageerde als volgt: 'We zijn bezig met het herinrichten van alle winkels van La Perla volgens een nieuw concept en de mannequins die momenteel in de etalages staan in Amerika zullen niet meer worden gebruikt. We appreciëren de commentaren en bedanken jullie om het voorval onder onze aandacht te brengen.' (LP)