De oma van de Veronica Mars-ster was een van de eerste personen waar ze elektroshocks op toepasten in de hoop een oplossing te vinden voor haar mentale problemen.

De moeder van Kristen Bell wist dat er in de familie een onevenwicht in de neurotransmitters bij de vrouwelijke familieleden werd doorgegeven en vertelde de actrice over dit probleem toen ze achttien was. Dankzij deze open communicatie, kon Bell plaatsen hoe ze zich soms voelde. Ze hamert erop dat praten over mentale problemen heel belangrijk is.

(LP)

De oma van de Veronica Mars-ster was een van de eerste personen waar ze elektroshocks op toepasten in de hoop een oplossing te vinden voor haar mentale problemen. De moeder van Kristen Bell wist dat er in de familie een onevenwicht in de neurotransmitters bij de vrouwelijke familieleden werd doorgegeven en vertelde de actrice over dit probleem toen ze achttien was. Dankzij deze open communicatie, kon Bell plaatsen hoe ze zich soms voelde. Ze hamert erop dat praten over mentale problemen heel belangrijk is.(LP)