Sarah Jessica Parker hoopt dat er nog een derde SATC film komt en ze heeft zelf al een verhaallijn in gedachten. Dat schrijft The Daily Mail.

Sarah Jessica Parker wil graag nog een laatste keer haar Manolo's aantrekken om in de huid te kruipen van onze favoriete columniste, Carrie Bradshaw. "Ik blijf zeggen, er is nog één verhaal dat moet verteld worden, en als de tijd rijp is dan moeten we het vertellen. Een derde film zou fantastisch zijn en het is leuk om over na te denken," vertelt de actrice tegen Extra. Na de tweede SATC film in 2010 was er veel kritiek op het feit dat de verhaallijn redelijk pover was en dat de actrices ondertussen allemaal ouder en gesetteld zijn. De tweede film zou er gekomen zijn louter op vraag van de fans en de kledij en de sfeer was prioritair op het verhaal.

Volledige cast samenkrijgen

Als er een derde film komt zouden alle acteurs natuurlijk moeten willen meedoen. Zo heeft Cynthia Nixon (Miranda) vorig jaar al laten weten dat ze niet geïnteresseerd is in een derde SATC film. Ook Chris Noth (Mr. Big) zou dit helemaal niet zien zitten. Kristin Davis (Charlotte) is dan wel weer heel optimistisch en vertelde in 2011 tegen E! Online dat ze een derde film een goed idee vindt. Het zal dus moeilijk zijn om iedereen te overtuigen om mee te doen als het ooit zover komt. De schrijfster van het oorspronkelijke boek, Candace Bushnell is alvast geen fan van SJP in de rol van Carrie. "Sarah Jessica is nu 47 jaar en daardoor is ze te oud om nog de rol van de jonge heldin te kunnen spelen", zegt ze tegen The Daily Beast. Ze hoopt dan ook dat er geen derde film komt.

Toch zwanger?

In de tweede film gingen de vier vriendinnen op reis naar Dubai en kwam Carrie's huwelijk in een sleur terecht tot ze haar ex-vriendje Aidan kuste. Alles kwam gelukkig weer goed dus de derde film kan haast niet anders dan over een zwangere Carrie gaan. De actrice heeft zelf al drie kinderen met haar man, acteur Matthew Broderick, dus ze kan zich alvast perfect voorbereiden op haar rol.

Sarah Jessica Parker is ondertussen druk in de weer met de opnames voor de docuserie' City Ballet'. De serie, die gaat over het leven van jonge balletdansers in New York, komt uit in de herfst. (AV)

Sarah Jessica Parker hoopt dat er nog een derde SATC film komt en ze heeft zelf al een verhaallijn in gedachten. Dat schrijft The Daily Mail. Sarah Jessica Parker wil graag nog een laatste keer haar Manolo's aantrekken om in de huid te kruipen van onze favoriete columniste, Carrie Bradshaw. "Ik blijf zeggen, er is nog één verhaal dat moet verteld worden, en als de tijd rijp is dan moeten we het vertellen. Een derde film zou fantastisch zijn en het is leuk om over na te denken," vertelt de actrice tegen Extra. Na de tweede SATC film in 2010 was er veel kritiek op het feit dat de verhaallijn redelijk pover was en dat de actrices ondertussen allemaal ouder en gesetteld zijn. De tweede film zou er gekomen zijn louter op vraag van de fans en de kledij en de sfeer was prioritair op het verhaal. Volledige cast samenkrijgen Als er een derde film komt zouden alle acteurs natuurlijk moeten willen meedoen. Zo heeft Cynthia Nixon (Miranda) vorig jaar al laten weten dat ze niet geïnteresseerd is in een derde SATC film. Ook Chris Noth (Mr. Big) zou dit helemaal niet zien zitten. Kristin Davis (Charlotte) is dan wel weer heel optimistisch en vertelde in 2011 tegen E! Online dat ze een derde film een goed idee vindt. Het zal dus moeilijk zijn om iedereen te overtuigen om mee te doen als het ooit zover komt. De schrijfster van het oorspronkelijke boek, Candace Bushnell is alvast geen fan van SJP in de rol van Carrie. "Sarah Jessica is nu 47 jaar en daardoor is ze te oud om nog de rol van de jonge heldin te kunnen spelen", zegt ze tegen The Daily Beast. Ze hoopt dan ook dat er geen derde film komt. Toch zwanger? In de tweede film gingen de vier vriendinnen op reis naar Dubai en kwam Carrie's huwelijk in een sleur terecht tot ze haar ex-vriendje Aidan kuste. Alles kwam gelukkig weer goed dus de derde film kan haast niet anders dan over een zwangere Carrie gaan. De actrice heeft zelf al drie kinderen met haar man, acteur Matthew Broderick, dus ze kan zich alvast perfect voorbereiden op haar rol. Sarah Jessica Parker is ondertussen druk in de weer met de opnames voor de docuserie' City Ballet'. De serie, die gaat over het leven van jonge balletdansers in New York, komt uit in de herfst. (AV)