Gaan hoverboards ooit echt hoveren? Verdwijnt heel West-Vlaanderen onder water als het zeeniveau stijgt? Komt er ooit een créme die mijn rimpels echt doet verdwijnen? Rijden we binnen tien jaar allemaal in een zelfbesturende auto? Wordt Venetië zo overrompeld door toeristen dat ze inkom gaan vragen? Laat mijn t-shirt me in de toekomst weten dat het tijd is voor een SPF-smeerbeurt? Wordt kanker een chronische aandoening? Zullen er zonnepanelen in mijn handtas zitten die mijn Iphone12 kunnen opladen?

Misschien loopt u met deze vragen rond, maar hebt u de tijd en mogelijkheid niet om ze aan de juiste expert voor te leggen. Geen nood, dat doen wij op Weekend Knack voor u. Stuur ons voor 6 september uw vragen over de toekomst op, en wij zoeken het antwoord.

Heeft u prangende vragen over de volgende domeinen?

  • Reizen en mobiliteit
  • Beauty
  • Wonen
  • Ecologie
  • Technologie en digitalisering
  • Relaties en maatschappij

Te lezen in nummer 42, uit op 19 oktober.

Gaan hoverboards ooit echt hoveren? Verdwijnt heel West-Vlaanderen onder water als het zeeniveau stijgt? Komt er ooit een créme die mijn rimpels echt doet verdwijnen? Rijden we binnen tien jaar allemaal in een zelfbesturende auto? Wordt Venetië zo overrompeld door toeristen dat ze inkom gaan vragen? Laat mijn t-shirt me in de toekomst weten dat het tijd is voor een SPF-smeerbeurt? Wordt kanker een chronische aandoening? Zullen er zonnepanelen in mijn handtas zitten die mijn Iphone12 kunnen opladen? Misschien loopt u met deze vragen rond, maar hebt u de tijd en mogelijkheid niet om ze aan de juiste expert voor te leggen. Geen nood, dat doen wij op Weekend Knack voor u. Stuur ons voor 6 september uw vragen over de toekomst op, en wij zoeken het antwoord. Heeft u prangende vragen over de volgende domeinen?Te lezen in nummer 42, uit op 19 oktober.