In dit nummer laten we het Japans designcollectief Nendo aan het woord, stellen we keukentrends aan u voor, hebben we het over het bijzonder hippe Braziliaanse design en nemen we een kijkje in de woning van professionele decorbouwers.

Een wonenspecial zou niet compleet zijn zonder een uitgebreid gesprek met onze designer van het jaar; Alain Gilles, een laatbloeier die als geen ander de economische crisis aanvoelt.

Vergeet ook zeker onze interieuractie niet! Op de Biënale Interieur 2012 lanceert Quinze&Milan haar nieuwe collectie 'Pilot Stool'. Dankzij Knack Weekend en Quinze & Milan kan u deze exclusieve collectie al aan een uitzonderlijke lanceringsprijs kopen!

In dit nummer laten we het Japans designcollectief Nendo aan het woord, stellen we keukentrends aan u voor, hebben we het over het bijzonder hippe Braziliaanse design en nemen we een kijkje in de woning van professionele decorbouwers. Een wonenspecial zou niet compleet zijn zonder een uitgebreid gesprek met onze designer van het jaar; Alain Gilles, een laatbloeier die als geen ander de economische crisis aanvoelt. Vergeet ook zeker onze interieuractie niet! Op de Biënale Interieur 2012 lanceert Quinze&Milan haar nieuwe collectie 'Pilot Stool'. Dankzij Knack Weekend en Quinze & Milan kan u deze exclusieve collectie al aan een uitzonderlijke lanceringsprijs kopen!