Zo houdt Linda Asselbergs enkele populaire dooddoeners van grote denkers tegen het licht, en vraagt ballerina Michaela Deprince zich af hoe ze een leven als oorlogswees in Sierra Leone wist om te keren.

Wim Denolf ging op bezoek bij Perdiz, het Spaanse tijdschrift dat gewone mensen en de dingen die hen gelukkig maken in de verf zet, terwijl Leen Creve ging aankloppen bij de Britse designer James Morrisson.

Topchef Robuchon en een neurofarmacologe stellen dan weer gerechten samen waar je je écht gelukkig van gaat voelen, en Piet Huysentruyt spreekt over zijn comeback.

Dat alles en veel meer in de Knack Weekend Black Summer, die ook deze maand weer bulkt van dingen die jou gelukkig zullen maken - of alleszins een glimlach op je gezicht toveren.

Zo houdt Linda Asselbergs enkele populaire dooddoeners van grote denkers tegen het licht, en vraagt ballerina Michaela Deprince zich af hoe ze een leven als oorlogswees in Sierra Leone wist om te keren. Wim Denolf ging op bezoek bij Perdiz, het Spaanse tijdschrift dat gewone mensen en de dingen die hen gelukkig maken in de verf zet, terwijl Leen Creve ging aankloppen bij de Britse designer James Morrisson. Topchef Robuchon en een neurofarmacologe stellen dan weer gerechten samen waar je je écht gelukkig van gaat voelen, en Piet Huysentruyt spreekt over zijn comeback.Dat alles en veel meer in de Knack Weekend Black Summer, die ook deze maand weer bulkt van dingen die jou gelukkig zullen maken - of alleszins een glimlach op je gezicht toveren.