Voor onze 30ste verjaardag deden we onszelf wat luxe cadeau. We maakten een uniek nummer met een originele kijk op het begrip, want wat is luxe eigenlijk? Een mooi horloge, zeker. Maar ook: tijd, de kans hebben om naar school te gaan en water dat uit de kraan komt. Luxe, anders bekeken dus.

Een handgemaakte auto, een uitzonderlijk object, maar ook: een zinvol leven. En als afsluiter: onze grote verjaardagwedstrijd, met 30 originele prijzen om te winnen, van een boek gesigneerd door Lagerfeld tot een Pantone stoel op kindermaat.

Het magazine ligt vanaf vandaag in de rekken.

Wedstrijd

Knack Weekend viert zijn dertigste verjaardag en dat is een mooi moment om terug te kijken en om cadeaus te geven. In het magazine vindt u dertig unieke ontwerpen van designers en merken die ons dierbaar zijn. Met wie we al lang samenwerken of die een van onze Awards hebben gewonnen. De tafeltjes van Alain Gilles, bijvoorbeeld, in 2012 onze 'Designer van het jaar'. De jurk van Sandrina Fasoli en Michael Marson (winnaars van de Weekend Fashion Award). Of het jasje van Gioia Seghers (laureaat van Fashion Award 2012). Ontwerpen en merken die de dertig jaar gemarkeerd hebben. Karl Lagerfeld - net even lang in dienst bij Chanel - signeerde twee exemplaren van de nieuwe Little Black Jacket, zijn eigen fotoboek. Ugg - dat zijn 35ste verjaardag viert - leverde voor de feestelijke gelegenheid drie paar boots, versierd met Swarovskikristallen. Belgiës trots: Natan, Delvaux, Essentiel... Italiaanse stijl: Tod's, Fay, Hogan, Fratelli Rossetti... Jonge ontwerpers en gevestigde waarden, we konden op hen allemaal rekenen om mee te spelen in onze wedstrijd.


Voor onze 30ste verjaardag deden we onszelf wat luxe cadeau. We maakten een uniek nummer met een originele kijk op het begrip, want wat is luxe eigenlijk? Een mooi horloge, zeker. Maar ook: tijd, de kans hebben om naar school te gaan en water dat uit de kraan komt. Luxe, anders bekeken dus. Een handgemaakte auto, een uitzonderlijk object, maar ook: een zinvol leven. En als afsluiter: onze grote verjaardagwedstrijd, met 30 originele prijzen om te winnen, van een boek gesigneerd door Lagerfeld tot een Pantone stoel op kindermaat. Het magazine ligt vanaf vandaag in de rekken.WedstrijdKnack Weekend viert zijn dertigste verjaardag en dat is een mooi moment om terug te kijken en om cadeaus te geven. In het magazine vindt u dertig unieke ontwerpen van designers en merken die ons dierbaar zijn. Met wie we al lang samenwerken of die een van onze Awards hebben gewonnen. De tafeltjes van Alain Gilles, bijvoorbeeld, in 2012 onze 'Designer van het jaar'. De jurk van Sandrina Fasoli en Michael Marson (winnaars van de Weekend Fashion Award). Of het jasje van Gioia Seghers (laureaat van Fashion Award 2012). Ontwerpen en merken die de dertig jaar gemarkeerd hebben. Karl Lagerfeld - net even lang in dienst bij Chanel - signeerde twee exemplaren van de nieuwe Little Black Jacket, zijn eigen fotoboek. Ugg - dat zijn 35ste verjaardag viert - leverde voor de feestelijke gelegenheid drie paar boots, versierd met Swarovskikristallen. Belgiës trots: Natan, Delvaux, Essentiel... Italiaanse stijl: Tod's, Fay, Hogan, Fratelli Rossetti... Jonge ontwerpers en gevestigde waarden, we konden op hen allemaal rekenen om mee te spelen in onze wedstrijd.