In de nieuwe editie van Knack Weekend Black staat alles in het teken van design. Zo zien we dat de Vlaamse voorliefde voor de landelijke stijl weer opduikt, maar dit keer met een moderne twist en actuele inhoud: duurzaam, ludiek en origineel.

Ook nog in Black Wonen: een gesprek met de befaamde architect Lord Norman Foster over de voordelen van fietsen, de vele nadelen van de auto, het ontwikkelen van een nieuw stadsmodel en architectuur.

Verder gaan we ook op reportage bij de oudste snoepwinkel in Parijs en reizen we langs de Noorse kust. Ten slotte is er een speciale actie waarbij u 30 procent korting krijgt op de Panton Chair Classic. (RDM)

In de nieuwe editie van Knack Weekend Black staat alles in het teken van design. Zo zien we dat de Vlaamse voorliefde voor de landelijke stijl weer opduikt, maar dit keer met een moderne twist en actuele inhoud: duurzaam, ludiek en origineel. Ook nog in Black Wonen: een gesprek met de befaamde architect Lord Norman Foster over de voordelen van fietsen, de vele nadelen van de auto, het ontwikkelen van een nieuw stadsmodel en architectuur. Verder gaan we ook op reportage bij de oudste snoepwinkel in Parijs en reizen we langs de Noorse kust. Ten slotte is er een speciale actie waarbij u 30 procent korting krijgt op de Panton Chair Classic. (RDM)