De nieuwe Knack Weekend Black draait helemaal rond beauty en ligt vanaf nu in de winkels.

De Amerikaanse wonderdokter Nicholas Perricone gelooft dat je bent wat je eet. Hij is dan ook de bedenker van het facelift dieet. Onze beauty experte Sofie had een kritisch gesprek met hem over de band tussen voedsel en verjonging.

Een kritische blik ook op de nieuwe bevindingen over de effecten van de zon. Misschien smeren we wel te veel, zo blijkt nu, want steeds meer mensen kampen met een vitamine D-tekort. Genieten van de zon is de boodschap, maar met mate.

Yoga is al jaren aan een opmars bezig, en nu lijkt het wel of iedereen aan yoga doet. Wij loodsen u door de vele soorten heen, en praten met yoga-kenners over de heilzame voordelen die zij ondervinden.

Ook nog: eco-shampoos, alle feiten en fabels op een rijtje. En natuurlijk: de zomer op z'n mooist, de nieuwste make-up kleuren. Knack Weekend Black Beauty, boordevol informatie en achtergrondverhalen.

Lene Kemps

De nieuwe Knack Weekend Black draait helemaal rond beauty en ligt vanaf nu in de winkels. De Amerikaanse wonderdokter Nicholas Perricone gelooft dat je bent wat je eet. Hij is dan ook de bedenker van het facelift dieet. Onze beauty experte Sofie had een kritisch gesprek met hem over de band tussen voedsel en verjonging. Een kritische blik ook op de nieuwe bevindingen over de effecten van de zon. Misschien smeren we wel te veel, zo blijkt nu, want steeds meer mensen kampen met een vitamine D-tekort. Genieten van de zon is de boodschap, maar met mate. Yoga is al jaren aan een opmars bezig, en nu lijkt het wel of iedereen aan yoga doet. Wij loodsen u door de vele soorten heen, en praten met yoga-kenners over de heilzame voordelen die zij ondervinden. Ook nog: eco-shampoos, alle feiten en fabels op een rijtje. En natuurlijk: de zomer op z'n mooist, de nieuwste make-up kleuren. Knack Weekend Black Beauty, boordevol informatie en achtergrondverhalen. Lene Kemps