Samen met Arclinea organiseert Knack Weekend de Arclinea Design Cooking School. Hier konden de genodigden niet enkel genieten van de kookkunsten en culinaire hoogstandjes van topchef Christer Elfving, ze kregen ook de kans om de keukengeheimen van Arclinea te ontdekken.

Een heerlijk driegangenmenu, voorzien van aangepaste wijnen in het gezellige decor van Si Accomodi te Antwerpen. Wie zou hier niet van genieten? Bovendien ging elke genodigde met een mooie goodiebag en een prachtig geschenk naar huis. Ben je benieuwd hoe het er aan toeging? Neem dan zeker een kijkje in het fotoalbum!

Samen met Arclinea organiseert Knack Weekend de Arclinea Design Cooking School. Hier konden de genodigden niet enkel genieten van de kookkunsten en culinaire hoogstandjes van topchef Christer Elfving, ze kregen ook de kans om de keukengeheimen van Arclinea te ontdekken.Een heerlijk driegangenmenu, voorzien van aangepaste wijnen in het gezellige decor van Si Accomodi te Antwerpen. Wie zou hier niet van genieten? Bovendien ging elke genodigde met een mooie goodiebag en een prachtig geschenk naar huis. Ben je benieuwd hoe het er aan toeging? Neem dan zeker een kijkje in het fotoalbum!