De kledingfabrikant DNAM waarbij Lindsay Lohan haar eigen kledinglijn heeft vindt dat de actrice een slecht imago geeft aan het bedrijf. Dat schrijft The Huffington Post.

DNAM wil maar liefst 5 miljoen dollar van de actrice. Volgens het bedrijf is Lohan's kledinglijn '6126' onverkoopbaar geworden door haar imago van drugsverslaafde. Het kledingbedrijf DNAM, dat Lohan's kledinglijn produceert, klaagt Lindsay Lohan nu aan wegens contractbreuk en fraude.

De zakenpartner van Lohan, Kristi Kaylor, ontkent de beschuldigingen. "De aanklacht tegen '6126' is onterecht en DNAM geeft de feiten niet juist weer", zegt Kaylor tegen E! News. "DNAM weet dat de aanklacht tegenstrijdig is met het contract. Lindsay en ik hebben meer dan drie jaar gewerkt om van onze kledinglijn een succes te maken. DNAM wil gewoon onder zijn financiële verplichtingen uitkomen."

In 2009 ging Lindsay Lohan in zee met DNAM Apparel Industries om haar eigen kledinglijn '6126' te ontwerpen. Het getal 6126 verwijst naar de geboortedatum van Marilyn Monroe, op 1 juni 1926. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Lindsay enkel leggings ging ontwerpen maar in 2010 breidde de lijn uit naar een volledige kledingcollectie. In januari 2013 was het de actrice zelf die DNAM voor de rechter sleepte wegens fraude. Ze beweerde dat het kledingbedrijf haar niet correct betaalde en dat ze haar niet genoeg betrokken bij bepaalde afspraken.

Volgens Lindsay's advocaat kan het bedrijf de actrice niet persoonlijk vervolgen omdat het contract niet op haar naam staat. Hij zegt dat de rechtszaak dan ook onterecht is. Lindsay Lohan verblijft momenteel in de Betty Ford afkickkliniek waar ze een gedwongen opname van 90 dagen uitzit. (AV)

De kledingfabrikant DNAM waarbij Lindsay Lohan haar eigen kledinglijn heeft vindt dat de actrice een slecht imago geeft aan het bedrijf. Dat schrijft The Huffington Post. DNAM wil maar liefst 5 miljoen dollar van de actrice. Volgens het bedrijf is Lohan's kledinglijn '6126' onverkoopbaar geworden door haar imago van drugsverslaafde. Het kledingbedrijf DNAM, dat Lohan's kledinglijn produceert, klaagt Lindsay Lohan nu aan wegens contractbreuk en fraude. De zakenpartner van Lohan, Kristi Kaylor, ontkent de beschuldigingen. "De aanklacht tegen '6126' is onterecht en DNAM geeft de feiten niet juist weer", zegt Kaylor tegen E! News. "DNAM weet dat de aanklacht tegenstrijdig is met het contract. Lindsay en ik hebben meer dan drie jaar gewerkt om van onze kledinglijn een succes te maken. DNAM wil gewoon onder zijn financiële verplichtingen uitkomen." In 2009 ging Lindsay Lohan in zee met DNAM Apparel Industries om haar eigen kledinglijn '6126' te ontwerpen. Het getal 6126 verwijst naar de geboortedatum van Marilyn Monroe, op 1 juni 1926. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Lindsay enkel leggings ging ontwerpen maar in 2010 breidde de lijn uit naar een volledige kledingcollectie. In januari 2013 was het de actrice zelf die DNAM voor de rechter sleepte wegens fraude. Ze beweerde dat het kledingbedrijf haar niet correct betaalde en dat ze haar niet genoeg betrokken bij bepaalde afspraken. Volgens Lindsay's advocaat kan het bedrijf de actrice niet persoonlijk vervolgen omdat het contract niet op haar naam staat. Hij zegt dat de rechtszaak dan ook onterecht is. Lindsay Lohan verblijft momenteel in de Betty Ford afkickkliniek waar ze een gedwongen opname van 90 dagen uitzit. (AV)