Hebt u het ooit al eens meegemaakt? Net geland op uw gedroomde vakantieplek, maar geen valies te bespeuren op de bagageband. Vreselijk. Om deze onaangename ervaring te verzachten komt het handtassen- en rugzakkenmerk Kipling met een 'Rescue Bag' op de proppen.

Kipling ontwierp een klein praktisch tasje dat gemakkelijk in de handbagage kan. Deze Rescue Bag met roze print voorziet enkele essentiÃ"le voorwerpen in bagagenoodsituaties. Het bevat een tandenborstel en tandpasta, een haarborstel met spiegeltje en een zeepje. Daarnaast ook een topje en slip in uw maat . Omdat u op vakantie natuurlijk nooit zeker bent van wie u tegen het lijf loopt, bevat het noodtasje ook een 'free to be me'-condoom.

Ruth Vanden Berghe

De Kipling Rescue Bag is verkrijgbaar in alle Kipling shops, op de Kipling webshop en in de duty free shops van de luchthavens voor 39.90 euro.

Hebt u het ooit al eens meegemaakt? Net geland op uw gedroomde vakantieplek, maar geen valies te bespeuren op de bagageband. Vreselijk. Om deze onaangename ervaring te verzachten komt het handtassen- en rugzakkenmerk Kipling met een 'Rescue Bag' op de proppen.Kipling ontwierp een klein praktisch tasje dat gemakkelijk in de handbagage kan. Deze Rescue Bag met roze print voorziet enkele essentiÃ"le voorwerpen in bagagenoodsituaties. Het bevat een tandenborstel en tandpasta, een haarborstel met spiegeltje en een zeepje. Daarnaast ook een topje en slip in uw maat . Omdat u op vakantie natuurlijk nooit zeker bent van wie u tegen het lijf loopt, bevat het noodtasje ook een 'free to be me'-condoom.Ruth Vanden Berghe De Kipling Rescue Bag is verkrijgbaar in alle Kipling shops, op de Kipling webshop en in de duty free shops van de luchthavens voor 39.90 euro.