Zowat het belangrijkste veilinghuis van Duitsland, Lempertz, opent op zaterdag 5 oktober een bijzondere tentoonstelling van ruimte fotografie.

Het gaat om een collectie van unieke beelden gemaakt tijdens de Gemini- en Apollo-vluchten, die de NASA ondernam tussen 1965 en 1972. De foto expo wordt zaterdag geopend door astronaut Reinhold Ewald. Het gaat om unieke beelden van een superieure kwaliteit. De beelden zijn fascineren en ontroerend mooi. Deze expo is de voorbereiding van een grote fotoveiling van ruimtefotografie op 26 november bij Lempertz.

Piet Swimberghe

De expo "Fly my to the moon" loopt van 5 tot 26 oktober bij veilinghuis Lempertz, Neumarkt 3 te Keulen, www.lempertz.com.

Zowat het belangrijkste veilinghuis van Duitsland, Lempertz, opent op zaterdag 5 oktober een bijzondere tentoonstelling van ruimte fotografie.Het gaat om een collectie van unieke beelden gemaakt tijdens de Gemini- en Apollo-vluchten, die de NASA ondernam tussen 1965 en 1972. De foto expo wordt zaterdag geopend door astronaut Reinhold Ewald. Het gaat om unieke beelden van een superieure kwaliteit. De beelden zijn fascineren en ontroerend mooi. Deze expo is de voorbereiding van een grote fotoveiling van ruimtefotografie op 26 november bij Lempertz.Piet SwimbergheDe expo "Fly my to the moon" loopt van 5 tot 26 oktober bij veilinghuis Lempertz, Neumarkt 3 te Keulen, www.lempertz.com.