Kerstcadeautjes voor de oprechte idealist

Kerstcadeautjes voor de oprechte idealist
© -

(LP)

Plunder de webshop van Amnesty International © -

Amnesty International beschermt mensenrechten wereldwijd. Een goed doel dat iedereen kent en aanbelangt. Via deze link.

Buy a Smile © -

Buy a Smile is een joint-venture van een aantal non profit organisaties wereldwijd. Het doel is om gezamenlijk handgemaakte, eerlijke producten aan te bieden aan mensen die op zoek zijn naar iets leuks met een mooi verhaal én met impact. Via deze link.

Schenk een peterschap voor een dier uit de zoo © -

Word peter van de dieren van de zoo van Antwerpen. Met zo'n peterschap kan je de favoriete diersoort van de gelukkige ontvanger van het peterschap helpen. De verblijfplaatsen van de dieren worden ermee onderhouden en het voorbestaan van de diersoorten wordt beschermd. Ook wordt het Centre for Research and Conservation (het CRC), het onderzoekscentrum van ZOO Antwerpen en Planckendael, gesteund. Via deze link.

GoodGift © -

GoodGift biedt een origineel alternatief voor ongewenste geschenken. De ontvanger van een GoodGift kiest zelf naar welke organisatie het geld gaat. Zo kan je echt onmogelijk een fout cadeau kiezen. Via deze link.

No Time To Waste: de webshop van Greenpeace © -

Geen tijd te verliezen, het milieu heeft ons nu nodig. Schenk daarom een item uit de webshop van Greenpeace en maak een ecowarrior blij. Via deze link.

Oxfam pakt uit © -

Schenk een geitje, landbouwkit, bijenkorf of andere nuttige hulpmiddelen aan boeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Via deze link.

Ranger-club van WWF voor 6- tot 12-jarigen © -

Het ideale cadeau voor natuurminnende neefjes en nichtjes. Wie wil er nu geen ranger zijn? Via deze link.

Hema - return to sender © -

Hema slaat de handen in elkaar met Return to Sender en verkoopt ambachtelijke producenten uit de armste regio's ter wereld. De producten uit de samenwerkingscollectie worden mede ontwikkeld door ontwerpers van Hema, die zich bij de totstandkoming laten inspireren door de plaatselijke cultuur, kleuren, materialen en vaak aloude technieken. Via deze link.

HappyPack van Unicef © -

Een HappyPack is een origineel cadeau dat meteen zal bijdragen tot het redden van kinderlevens. De ontvanger krijgt een certificaat dat de impact van de bijdrage duidelijk maakt met daarbij een persoonlijk bericht van de schenker. De geschenken bestaan onder andere uit vitaminen, vaccins, dekens, fietsen, tenten en waterpompen: allemaal zaken die kinderlevens helpen redden. Via deze link.