Vanaf 4 juli opent in Kensington Palace de grote modetentoonstelling 'Fashion Rules: Elizabeth, Margaret, Diana at Kensington Palace'. De expo zal de stijl van de Britse royals weergeven van de jaren '50 tot de jaren '90.

De tentoonstelling begint met een outfit gedragen door de Britse Queen in de jaren 1950 en gaat dan over naar de stijl van prinses Margaret in de jaren '60 en '70. De twee daaropvolgende decennia worden voornamelijk vertegenwoordigd door prinses Diana, die een enorm impact had op het modelandschap.

Er zullen niet alleen jurken te zien zijn, maar ook exclusieve foto's, films en muziek om een totaalbeeld te creëren. (RDM)

Vanaf 4 juli opent in Kensington Palace de grote modetentoonstelling 'Fashion Rules: Elizabeth, Margaret, Diana at Kensington Palace'. De expo zal de stijl van de Britse royals weergeven van de jaren '50 tot de jaren '90. De tentoonstelling begint met een outfit gedragen door de Britse Queen in de jaren 1950 en gaat dan over naar de stijl van prinses Margaret in de jaren '60 en '70. De twee daaropvolgende decennia worden voornamelijk vertegenwoordigd door prinses Diana, die een enorm impact had op het modelandschap. Er zullen niet alleen jurken te zien zijn, maar ook exclusieve foto's, films en muziek om een totaalbeeld te creëren. (RDM)