Model Kate Upton is niet opgezet met een oude foto van haar, die gebruikt wordt in de nieuwe catalogus van het lingeriemerk Victoria's Secret. Dat schrijft WWD.

Eerder gingen de geruchten dat het model razend was op haar voormalige werkgever Victoria's Secret, maar dat wordt nu tegengesproken door de woordvoerder van het lingeriemerk. "Kate Upton is niet woedend, maar ze is ook niet blij dat we de foto gebruikten omdat ze niet langer voor ons werkt", aldus de woordvoerder van Victoria's Secret. "De hele affaire laat bij haar een wrange smaak na."

De beruchte foto, waar Kate een zwarte beha showt, staat op de achterkant van hun laatste catalogus en dateert al uit 2011. Sindsdien is de 20-jarige Upton ontzettend populair geworden in de modewereld en poseert ze voor grote modemagazines zoals Vogue en Sports Illustrated. In 2012 liet de styliste en casting director van Victoria's Secret, Sophia Neophitou, nog weten dat ze Kate niet geschikt vond voor de jaarlijkse lingerieshow van het merk. "We zouden haar nooit gebruiken. Ze is een doorsnee meisje, een soort voetballersvrouw met te blond haar en een soort gezicht dat iedereen met veel geld kan kopen bij de plastisch chirurg."

Omdat Victoria's Secret een foto van Upton gebruikt, gaan de geruchten dat Kate dit jaar toch mag meelopen met de jaarlijkse modeshow. Volgens hun woordvoerder is daar echter nog geen sprake van. "Dat is niet waar. Ze heeft voorlopig geen plannen om een Victoria's Secret Angel te worden." (AV)

Model Kate Upton is niet opgezet met een oude foto van haar, die gebruikt wordt in de nieuwe catalogus van het lingeriemerk Victoria's Secret. Dat schrijft WWD. Eerder gingen de geruchten dat het model razend was op haar voormalige werkgever Victoria's Secret, maar dat wordt nu tegengesproken door de woordvoerder van het lingeriemerk. "Kate Upton is niet woedend, maar ze is ook niet blij dat we de foto gebruikten omdat ze niet langer voor ons werkt", aldus de woordvoerder van Victoria's Secret. "De hele affaire laat bij haar een wrange smaak na." De beruchte foto, waar Kate een zwarte beha showt, staat op de achterkant van hun laatste catalogus en dateert al uit 2011. Sindsdien is de 20-jarige Upton ontzettend populair geworden in de modewereld en poseert ze voor grote modemagazines zoals Vogue en Sports Illustrated. In 2012 liet de styliste en casting director van Victoria's Secret, Sophia Neophitou, nog weten dat ze Kate niet geschikt vond voor de jaarlijkse lingerieshow van het merk. "We zouden haar nooit gebruiken. Ze is een doorsnee meisje, een soort voetballersvrouw met te blond haar en een soort gezicht dat iedereen met veel geld kan kopen bij de plastisch chirurg." Omdat Victoria's Secret een foto van Upton gebruikt, gaan de geruchten dat Kate dit jaar toch mag meelopen met de jaarlijkse modeshow. Volgens hun woordvoerder is daar echter nog geen sprake van. "Dat is niet waar. Ze heeft voorlopig geen plannen om een Victoria's Secret Angel te worden." (AV)