Topmodel Kate Moss zou volgens haar haarstylist, Oribe Canales, in januari te zien zijn op de cover van Playboy. Dat zegt de stylist tegen Refinery29.

Oribe mocht het haar verzorgen van Kate voor de shoot, die er erg sexy zou uitzien. Voorlopig is er nog geen reactie van Kate of Hugh Hefner, maar het lijkt er dus op dat de roddels nu eindelijk bevestigd worden.

In januari verschijnt trouwens het jubileumnummer van Playboy, waar topfotografen Mert Alas en Marcus Piggott aan meewerken. Als we Kate in januari op de cover zien verschijnen, treedt ze in de voetsporen van Lindsay Lohan, Sharon Stone, Kim Kardashian en Charlize Theron. (RDM)

Topmodel Kate Moss zou volgens haar haarstylist, Oribe Canales, in januari te zien zijn op de cover van Playboy. Dat zegt de stylist tegen Refinery29. Oribe mocht het haar verzorgen van Kate voor de shoot, die er erg sexy zou uitzien. Voorlopig is er nog geen reactie van Kate of Hugh Hefner, maar het lijkt er dus op dat de roddels nu eindelijk bevestigd worden. In januari verschijnt trouwens het jubileumnummer van Playboy, waar topfotografen Mert Alas en Marcus Piggott aan meewerken. Als we Kate in januari op de cover zien verschijnen, treedt ze in de voetsporen van Lindsay Lohan, Sharon Stone, Kim Kardashian en Charlize Theron. (RDM)