Kate Middleton siert de cover van het augustusnummer van het tijdschrift Marie Claire Zuid-Afrika. Hiermee lijkt Marie Claire de concurrentie een stap voor te zijn, want verschillende modebladen dromen van Middleton als covermodel. Hoe heeft Marie Claire dit voor elkaar gekregen? Om Kate Middleton op de cover te krijgen, maakte Marie Claire gebruik van een handig trucje: Photoshop. De hertogin van Cambridge werd met de hulp van het programma Photoshop op de voorpagina van het tijdschrift geplaatst.

Het leek er even op dat Marie Claire de concurrentie, en ja zelfs Anna Wintour, een stap voor was. Op het augustusnummer van Marie Claire Zuid-Afrika staat namelijk Kate Middleton op de voorpagina. Met de hulp van Photoshop krijgt de hertogin van Cambridge een plaats op de cover van het tijdschrift. Het resultaat oogt op zijn minst een beetje vreemd. Het hoofd en de handen van Kate werden 'geplakt' op het lichaam van een model dat een kleurrijke creatie draagt van lokale modeontwerper Clive Rundle.

De reacties op de cover zijn uiteenlopend. De mening van Kate Middleton over haar coverdebuut voor Marie Claire Zuid-Afrika is onduidelijk, maar wie wel heel tevreden zal zijn is de lokale modeontwerper Clive Rundle. Zijn ontwerp krijgt nu wereldwijd enorme aandacht. Het is erg onwaarschijnlijk dat Kate ooit in het openbaar zou verschijnen met een creatie van Rundle, Middleton draagt meestal Britse modelabels.

Photoshop-Kate

Het is niet de eerste keer dat Kate Middleton ten prooi valt aan Photoshop. Na haar huwelijk met Prins William verscheen het koppel op de cover van Grazia UK waarbij er enkele centimeters van Middleton's heupen verloren gingen tijdens Photoshop- proces. (LVR)

Kate Middleton siert de cover van het augustusnummer van het tijdschrift Marie Claire Zuid-Afrika. Hiermee lijkt Marie Claire de concurrentie een stap voor te zijn, want verschillende modebladen dromen van Middleton als covermodel. Hoe heeft Marie Claire dit voor elkaar gekregen? Om Kate Middleton op de cover te krijgen, maakte Marie Claire gebruik van een handig trucje: Photoshop. De hertogin van Cambridge werd met de hulp van het programma Photoshop op de voorpagina van het tijdschrift geplaatst. Het leek er even op dat Marie Claire de concurrentie, en ja zelfs Anna Wintour, een stap voor was. Op het augustusnummer van Marie Claire Zuid-Afrika staat namelijk Kate Middleton op de voorpagina. Met de hulp van Photoshop krijgt de hertogin van Cambridge een plaats op de cover van het tijdschrift. Het resultaat oogt op zijn minst een beetje vreemd. Het hoofd en de handen van Kate werden 'geplakt' op het lichaam van een model dat een kleurrijke creatie draagt van lokale modeontwerper Clive Rundle. De reacties op de cover zijn uiteenlopend. De mening van Kate Middleton over haar coverdebuut voor Marie Claire Zuid-Afrika is onduidelijk, maar wie wel heel tevreden zal zijn is de lokale modeontwerper Clive Rundle. Zijn ontwerp krijgt nu wereldwijd enorme aandacht. Het is erg onwaarschijnlijk dat Kate ooit in het openbaar zou verschijnen met een creatie van Rundle, Middleton draagt meestal Britse modelabels. Photoshop-Kate Het is niet de eerste keer dat Kate Middleton ten prooi valt aan Photoshop. Na haar huwelijk met Prins William verscheen het koppel op de cover van Grazia UK waarbij er enkele centimeters van Middleton's heupen verloren gingen tijdens Photoshop- proces. (LVR)